Ce neinspirat este Tavi Clonda! Gafa uriaşă făcută pe Instagram, de ziua Gabrielei Cristea: „Acum ceva timp eram doar doi necunoscuti, acum suntem patru”

Ce neinspirat este Tavi Clonda! A făcut o gafă uriaşă pe reţelele de socializare, cu ocazia zilei de naştere a soţiei sale, Gabriela Cristea. Prezentatoarea de la Antena Stars a împlinit vârsta de 48 de ani, pe 26 noiembrie.

26 oct. 2022, 13:18
Ce neinspirat este Tavi Clonda! Gafa uriaşă făcută pe Instagram, de ziua Gabrielei Cristea: „Acum ceva timp eram doar doi necunoscuti, acum suntem patru”
Gafa uriaşă făcută Tavi Clonda pe Instagram, de ziua Gabrielei

Ce neinspirat este Tavi Clonda! Gabriela Cristea este sărbătorita zilei şi se bucură de mesaje venite din partea prietenilor, fanilor, dar şi de la soţul ei, care, a vrut să o suprindă la miezul nopţii cu o urare emoţionantă, însă a comis-o rău de tot.

Citeşte şi: Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate: „Am evitat să mai apar pe Instagram. O să trec și peste asta”

Ce neinspirat este Tavi Clonda

Bărbatul a făcut o postare, la miezul nopţii, pe pagina sa de Instagram, unde a distribuit câteva imagini cu el şi soţia lui, dar şi un mesaj, care s-a vrut a fi emoţionant. Cu toate că a făcut o gafă,  gestul lui Tavi Clonda a fost apreciat nu doar de partenera lui, dar şi prietenii virtuali.

Iubita mea, Gabriela, acum ceva timp eram doar doi necunoscuti, acum suntem patru, family! La multi ani, iubita mea sotie! Te iubesc la infinit!„, este mesajul postat de artist, pe pagina sa de Instagram.

Tavi Clonda, prins cu fosta în parcare de Gabriela Cristea

La începutul relaţiei, când era ziua lui de naștere, Gabriela Cristea i-a făcut o surpriză, i-a cumpărat un tort, însă ea a fost cea surprinsă, în momentul în care voia să-i ofere tortul. L-a întâlnit în parcarea unui mall împreună cu fosta iubită.

Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda.