Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate: „Am evitat să mai apar pe Instagram. O să trec și peste asta”

Gabriela Cristea a avut câteva probleme de sănătate în ultima perioadă. Vedeta a lipsit și din mediul online din această cauză, ea fiind de obicei foarte activă și ținându-și publicul la curent cu toate lururile din viața ei.

18 aug. 2022, 17:46

Celebra prezentatoare a anunțat pe rețelele de socializare, prin intermediul mai multor Instastory-uri, că s-a confruntat cu niște probleme de sănătate în ultima perioadă. Aceasta a suferit din cauza unei alergii grave care i-a afectat în proporții semnificative aspectul fizic, ceea ce a făcut-o să ia decizia de a nu mai apărea pentru o perioadă în lumina reflectoarelor.

„Am evitat să apar pe Instagram în ultima vreme, pentru că am avut o alergie foarte, foarte puternică. Se și observă că încă am ochii umflați, dar o să trec și peste acest aspect.”, declară Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea, victima mai multor alergii

Vedeta le-a vorbit fanilor săi despre faptul că se confruntă cu mai multe alergii și că organismul ei a devenit sensibil la astfel de probleme. „Am destule alergii, am un fond alergic, și alergia despre care v-am mai povestit este cea la unghii, în sensul că făceam mega alergie de la tot ce însemnă procedurile acestea de înfrumusețare atunci când vine vorba de unghii”, a povestit prezentatoarea. Gabriela Cristea a spus că a reușit să rezolve această problemă găsind omul potrivit, care să îi facă manichiura cu produse care să nu îi declanșeze această reacție alergică.

Câți bani căștigă prezentatoarea din televiziune

Gabriela Cristea este printre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Vedeta a dat întotdeauna dovadă de profesionalism, lucru care a ajutat-o să fie îndrăgită de telespectatori și să fie urmărită cu mare interes de aceștia. Aceasta nu a dezvăluit niciodată ce salariu câstigă lunar, dar în urma postărilor pe care le-a făcut pe rețelele de socializare cu privire la acest aspect, reiese că este împlinită din acest punct de vedere și că își permite lucruri materiale la care alte persoane doar visează. Prezentatoarea TV a scris pe pagina sa de Instagram că ”sunt o femeie împlinită financiar, dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici excentrități, dacă mi le doresc.”

Citește și: De ce a refuzat Dan Negru să apară în emisiunea online a lui Cătălin Măruță: „E o inflație de podcasturi, toți au păreri!”

Citește și: Imagini rare cu soţia lui Daniel Buzdugan. Cum arată doctoriţa pe care a agăţat-o pe stradă şi o ţine departe de reţelele sociale