Ce notă a reușit Jador să ia la Bac: „Eu vin dintr-un mediu în care nimeni nu avea treabă cu facultatea”

Jador a dezvăluit în urmă cu ceva timp, ce notă a reușit să ia la examenul de Bacalaureat. Manelistul a urmat și o facultate.

03 iul. 2023, 15:19
Ce notă a reușit Jador să ia la Bac: „Eu vin dintr-un mediu în care nimeni nu avea treabă cu facultatea”
Ce notă a luat Jador la Bac

Jador a dezvăluit ce notă a obținut la Bac. Cântărețul a trecut cu brio examenul și a urmat și o facultate după terminarea liceului.

Artistul se numără printre cei mai apreciați interpreți de manele de la noi, dar a decis să se retragă din muzică la finalul acestui an, confruntându-se cu grave probleme de sănătate.

Citește și: Ultimul mesaj postat de Jador pentru fani: „Mulțumesc pentru ce mi-ați dat”

Cu ani în urmă, Jador a susținut examenul de Bacalaureat și, potrivit spuselor sale, a reușit să promoveze cu media 7,24.

Acesta a mai spus că în satul în care a crescut, în județul Bacău, studiile nu erau o prioritate pentru oameni și nimeni nu a crezut că el va reuși să treacă de examenul maturizării.

„Eu vin dintr-un mediu în care nimeni nu avea treabă cu facultatea. Totul era sub nivelul mării, în satul ăla. Eu am fost cel mai rău privit copil dintre toți și am luat Bacul”, a spus Jador, potrivit newscaffe.ro.

După ce a terminat liceul, manelistul a urmat Academia de Studii Economice (ASE) din București,la Facultatea de Relații Economice Internaționale. Artistul și-a luat diploma de licență, iar anul trecut a anunțat că s-a înscris la master pentru a-l termina.

Citește și: Jador, la detectorul cu minciuni. S-a aflat adevăratul despre relația cu Andreea Bălan și retragerea din muzică

Jador renunță la muzică

Artistul a postat mai multe fotografii de pe patul de spital, anunțându-i astfel pe fanii săi că, la finalu lacestui an, se va retrage din muzică, din cauza prolemelor grave de sănătate despre care a preferat să nu dea detalii.

„Nu e o boală rară, dar e o boală gravă. Nu vreau să vorbesc despre asta. Tu știi despre ce este vorba”, i-a spus acesta lui Antonio Pican, într-un videoclip pe YouTube.