Ce note a obținut fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol la Evaluarea Națională: „Ce făceam dacă lua 10, o urcam pe stele?”

Ioana Ginghină a vorbit despre rezultatele excepționale obținute de fiica ei, Ruxi, la Evaluarea Națională. Actrița a spus că e mulțumită de ce a reușit fiica ei pentru cât a învățat.

10 iul. 2023, 15:15
Ce note a obținut fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol la Evaluarea Națională: „Ce făceam dacă lua 10, o urcam pe stele?”

Ruxi, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, a luat note foarte bune la Evaluarea Națională, dovadă că meditațiile nu au fost în zadar și au ajutat-o foarte mult. La cei 14 ani ai săi, Ruxi vrea foarte mult să se înscrie la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza din București, unde va putea să învețe și să experimenteze cât mai multe lucruri din domeniul artelor.

Citește și Ramona Păun, prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV, asaltată de fotbalişti. „Să vă zic cui am dat numărul de telefon”

Ioana Ginghină a spus că are emoții foarte mari pentru fiica ei și că speră să fie admisă fix la liceul la care își dorește.

„Mămica e mai terifiată ca niciodată, copilul s-a relaxat și iese în fiecare zi. M-a sunat acum că se îndreaptă spre casă, e plecată de pe la 11 de acasă. Ea s-a relaxat, gata, a terminat. Mi-a și zis: «Auzi, mama? Mie nu îmi vine să cred că nu îmi mai zici să merg în cameră, să învăț! Mă uit așa la tine și nu înțeleg de ce nu zici nimic!». Eu sunt în mega-priză, parcă mai tare ca înainte de examen, ca să fie la liceul pe care și-l dorește. Nu au început încă înscrierile. Treaba stă bine, dar, până nu vezi cu ochii tăi…”,  a spus Ioana Ginghină.

Actrița nu a spus exact ce note a luat Ruxi, însă a spus că sunt rezultate venite pe măsura muncii depuse. „A luat note bune pentru cât a muncit. Nu ne așteptam la notele acestea! A luat note mai mari decât se aștepta și ea, decât se aștepta toată lumea. Ruxi nu a fost niciodată un copil care să învețe foarte mult și ne-a surprins acum cu note mari, deci a fost bine”.

Citește și Dana Roba şi-a arătat şi operaţia din spatele capului! „Când îmi pun mâna mă îngrozesc câte cusături am!”

Ioana a mai dezvăluit că, în cazul în care Ruxi reușește să intre la liceul dorit, o va duce la Paris în vacanță.

„Dacă intră la liceul pe care și-l dorește, că nu e ca și cum l-am ales eu, mergem la Paris cu cea mai bună prietenă a ei, poate îmi iau și eu o prietenă. Da. (n.r. – plătește ea) Doar nu o să pun copilele, nici nu mi-am pus problema! S-a dus, mă duc eu cu prietena la Paris. (n.r. – dacă nu intră unde își dorește) Eu mi-am educat foarte bine copilul! Nu există negociere la anumite chestii. Eu am o relație foarte frumoasă cu Ruxi, am mare încredere în ea, după ce facem înscrierile vrea să plece la mare. I-am zis OK, nu am nicio problemă! Dar la mine lucrurile stau foarte clar. A luat note mai mari decât ne așteptam și toată familia a fost: «WOW! Bravo, felicitări, extraordinar!». Am zis și eu: «Bravo, WOW». La un moment dat, am văzut că toată lumea zicea așa și am spus: «Eu zic să ne oprim puțin! Totuși, nu a luat 10!». Ce făceam dacă lua 10, o urcam pe stele? Hai să fim raționali! Ea a făcut, într-adevăr, un mare efort, s-a adunat pe ultima sută de metri, dar hai să ne oprim! Am înțeles! Nu vreau să le zic. (n.r. – notele) Ea nu învață, copilul nu a învățat! Dacă vezi un copil că nu învață, zici: «Aia e!»”, a continuat actrița.