Ce note au obţinut copiii vedetelor la BAC. Dan Bittman, Anca Serea şi Amalia Năstase, mândri de rezultate

Mai multe vedete din România au avut emoţii pentru copiii lor care au susţinut anul acesta examenul de Bacalaureat. Dan Bittman, Anca Serea și Amalia Năstase au așteptat cu emoţii rezultatele obţinute de cei mici.

07 iul. 2021, 22:37
Ce note au obţinut copiii vedetelor la BAC. Dan Bittman, Anca Serea şi Amalia Năstase, mândri de rezultate

Ce note au obţinut copiii vedetelor la BAC , după ce în 2021 cursurile au fost ţinute predominant online din cauza pandemiei COVID-19. Acest lucru nu i-a oprit să obţină rezultate demne de aplaudat.

Astfel, Anca Serea s-a declarat foarte mândră de rezultatele obținute de fiul său cel mare, David. El a avut note mari și a fost admis la o facultate din Olanda, unde va studia filozofia.

„Cele mai frumoase emoții! Acum am aflat notele lui David la sesiunea de bac ! Te iubesc , David și-ți mulțumesc pentru bucuria zilei de astăzi! Mândra mama de tânăr baiat admis cu nota 9:60 ( fără nici o ora de mediatie) la Filozofie la Universitatea Leiden, cea mai veche universitate din Olanda și top 20 din întreaga Europa 🙏. Universitatea a devenit casă pentru mai multe personalități, precum René Descartes, Rembrandt, Christiaan Huygens, Hugo Grotius, Baruch Spinoza . Îți voi fi mereu alături ( știi tu, no matter what) și-ți doresc ca visul tău de a studia filozofia sa-ți aducă cunoașterea și sa te îmbogățească și mai mult spiritual! Te iubesc, David”, a scris Anca Serea, pe Facebook.

foto: Facebook Anca Serea

Şi Patrick, fiul lui Dan Bittman, a obţinut rezultate bune la examenul maturităţii. El va studia business tot în Olanda, dar la Universitatea din Amsterdam, scrie Cancan.

Patrick Bittman (stânga jos), alături de fraţii şi tatăl său pe coperta revistei Viva!
foto: Viva.ro

Amalia Năstase s-a arătat și ea foarte mândră de fiica sa, Alessia, și chiar a spus că a plâns de fericire. Tânăra a avut și ea note extrem de bune la BAC.

Amalia Năstase şi fiica ei Alessia
foto: Viva.ro

Citeşte şi: Singura elevă din Buzău care a obţinut 10 la Bacalaureat vrea să dea admitere la Academia de Poliţie: „Îmi plac foarte mult ordinea şi uniforma. La şcoală am purtat cu drag orice uniformă”

Cântăreaţa Bibi, dezamăgită de notele de la BAC

În schimb, cântăreaţa Bibi a spus că a fost dezamăgită de rezultatul obţinut la Bacalaureat. Ea a obținut la Limba și Literatura Română nota 9,10, la Istorie nota 9.40, iar la Geografie nota 9,75, rezultând astfel o medie finală a Bacalaureatului de 9,41, conform cancan.

„Puteam să vă anunț mult mai devreme despre rezultatele din BAC, dar bineînțeles că Bibi este o nebună și a vrut să facă contestație așa că m-am gândit în ce fel să vă anunț. Mi-am dorit să fac contestație și-o să mă credeți de-a dreptul nebună, contestație fix la materia la care am luat cea mai mare notă, adică la geografie, unde am luat 9,75. Eu știam sigur că lucrarea mea este de 10, deci nu mă așteptam la altă notă la geografie și m-a uimit un pic să văd acolo 9,75”, a spus Bibi pe Instastory.

Citeşte şi: Klaus Iohannis anunţă schimbări la probele de Bacalaureat. Cu ce noutăţi vine examenul din 2022: Doresc un examen care să poată evalua corect capacitatea absolvenților