Ce noutăţi aduce HTC One X+

Dupa ce am speculat in urma cu cateva saptamani ce schimbari ar putea aduce urmasul lui HTC One X, in cadrul unui eveniment desfasurat zilele trecute, HTC a facut primul anunt oficial legat de HTC One X+.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 09:38
Ce noutăţi aduce HTC One X+

Identic din punct de vedere estetic cu HTC One X, HTC One X+ este disponibil intr-o singura culoare, negru mat, iar la interior ascunde un upgrade hardware semnificativ. Bateria standard ajunge cu aceasta ocazie la 2100 mAh. Implicit vorbim de 64 GB de spatiu de stocare, in timp ce procesorul quad core a fost inlocuit cu un Tegra 3 mai puternic, tactat la 1,7 GHz (AP37). Ca mici detalii schimbate, noul terminal vine cu o camera frontala de 1,6 megapixeli in loc de 1,3 MP. Pentru un spor de calitate, imaginile capturate cu camera de pe One X+ sunt acump post-procesate automat cu cipul HTC ImageChip inainte de a fi stocate in memoria aparatului. Desi nu a disparut sigla Beats de pe spatele noului smartphone, castile Beats sunt in continuare absente din cutie.

Preinstalat cu Jelly Bean, One X+ este primul telefon al companiei pe care ruleaza cea mai noua iteratie a sistemului de operare Android. Interfata personalizata de HTC aplicata peste Android 4.1 este noul Sense 4+. Fata de vechiul Sense 4, schimbarile estetice nu sunt semnificative, insa au aparut cateva functii noi. In galeria de imagini, de exemplu, acum sunt integrate mai multe surse de continut atat offline cat si online: DropBox, Facebook, Picasa, Flickr, SkyDrive. Sense 4+ pastreaza de exemplu aplicatia de camera deschisa, chiar daca telefonul este blocat si apoi deblocat.

Citeşte mai mult pe playtech.ro