Ce nu fac politicienii în campanie! Maria Stavrositu îţi cară bagajele şi te plimbă cu maşina

În goana după voturi şi din dorinţa de a părea mai aproape de oameni, politicienii cad uneori în penibil. O nouă modă tinde să se instaureze: transportul cu maşina pentru autostopişti. Mai ales printre blondele din politică. După Elena Udrea, Maria Stavrositu recurge la acest procedeu de a părea "cool", informează replicaonline.ro.

06 mai 2014, 13:15
Ce nu fac politicienii în campanie! Maria Stavrositu îţi cară bagajele şi te plimbă cu maşina

Preşedintele PNŢCD Constanţa, Maria Stavrositu, îşi demonstrează calităţile de politician altruist. Evident, doar în campanie. Luni, Stavrositu a anunţat pe o platformă de socializare că ar putea fi dispusă să vină în sprijinul autostopiştilor: „Salut? Vine cineva de la Bucureşti la C-ta azi – maine?”

Trecând peste asasinarea limbii române, pe care până şi Maria Grapini ar fi invidioasă, Stavrositu prezintă o cruntă lipsă de inspiraţie, pentru că se vede din avion gestul politic copiat. Pentru că nici plagiatul nu mai e ce-a fost pe la noi pe-aici, Maria Stavrositu a preluat modelul Elena Udrea. „Plec spre Bucureşti, pe traseul Borsec – Topliţa – Gheorgheni – Miercurea Ciuc – Sfântu Gheorghe – Braşov – Predeal – Bucureşti. Pot transporta pe cineva cu maşina, ajuta pe cineva care a rămas înzăpezit, pot aduce medicamente sau ceva de mâncare”, posta la sfârşitul lunii ianuarie a.c., Udrea, pe timpul zăpezilor.

Oferta politicienilor demni de toată stima desenelor animate se diversifică în această campanie electorală. O demonstrează şi prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Tineret al Forţei Civice, Mihai Huzău, care propune o combinaţie de ciocolată cu lapte: „Sătul de politica amară? Alege ceva dulce, ciocolată cu lapte”, popularizează Huzău în mediul online.


loading...