Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină: „Nu mai mănânc deloc, îmi e rău”

Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină. Bruneta este în culmea fericirii pentru că va deveni mamă pentru prima dată. Deşi multă lume nu o vedea în această postură, vedeta iubeşte copiii şi abia aşteaptă să-şi ţină bebeluşul la piept.
Alina Costache
08 nov. 2022, 11:37
Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină:
Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină

Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină. Fosta asistentă TV nu mai poate să mănânce mâncare, dar se străduieşte pentru că trebuie să se alimenteze. Momentan, preferă să se hrănească cu fructe sau croissante şi asta pentru că anumite alimente nu le mai suportă. La carne a renunţat complet, pentru că îi este rău.

Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină

Bruneta a mărturisit că nu mai are aceeași energie pe care o avea înainte de sarcină şi spune că obosește foarte repede de când este pe cale să devină mămică. „Nu am vrut eu, nu îmi mai e poftă. Îmi e rău de la carne, eu care mâncam în fiecare zi. Acum nu mai mănânc deloc. Mănânc doar fructe, croissante, dar nu îmi mai place să mai mănânc mancare. Mi-a fost primele două luni rău de tot.

Nu mă simt obosită, dar nu mai am nici vibe-ul ăla. Înainte beam energizante, cafea, parcă acum obosesc mai repede. Am mâncat un corn, am mâncat un fruct. Trebuie să mănânce bebelușul. Acum mai am energie, dar cred că, în curând, o să mi se termine energia. Eu trebuie să dorm după-amiaza, acum m-am obișnuit să dorm ziua.„, a declarat bruneta la Xtra Night Show.

Citeşte şi: Doinița Oancea șterge pe jos cu Daniela Crudu. Ce a putut să spună despre fosta asistentă TV

Fosta asistentă a avut probleme în sarcină

Chiar dacă a fost foarte fericită atunci când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată, Daniela Crudu s-a confruntat cu mai multe probleme pe parcursul sarcinii.

Mi-a fost rău de tot, mi-a fost greață, amețeli, nici nu am putut să ies din casă. Nu prea am avut pofte. Mănânc doar când îmi e foame, nu am alte pofte. Am grijă de mine și de corpul meu mult mai mult, este vorba despre sănătatea mea”, a mai spus aceasta.

Daniela Crudu a devenit cunoscută prin prisma rolului de asistentă TV. Aceasta a participat la numeroase emisiuni ale Antenei 1, însă în prezent a hotărât să își trăiască viața departe de lumina reflectoarelor.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!