Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină: „Nu mai mănânc deloc, îmi e rău”

Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină. Bruneta este în culmea fericirii pentru că va deveni mamă pentru prima dată. Deşi multă lume nu o vedea în această postură, vedeta iubeşte copiii şi abia aşteaptă să-şi ţină bebeluşul la piept.

08 nov. 2022, 11:37

Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină. Fosta asistentă TV nu mai poate să mănânce mâncare, dar se străduieşte pentru că trebuie să se alimenteze. Momentan, preferă să se hrănească cu fructe sau croissante şi asta pentru că anumite alimente nu le mai suportă. La carne a renunţat complet, pentru că îi este rău.

Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină

Bruneta a mărturisit că nu mai are aceeași energie pe care o avea înainte de sarcină şi spune că obosește foarte repede de când este pe cale să devină mămică. „Nu am vrut eu, nu îmi mai e poftă. Îmi e rău de la carne, eu care mâncam în fiecare zi. Acum nu mai mănânc deloc. Mănânc doar fructe, croissante, dar nu îmi mai place să mai mănânc mancare. Mi-a fost primele două luni rău de tot.

Nu mă simt obosită, dar nu mai am nici vibe-ul ăla. Înainte beam energizante, cafea, parcă acum obosesc mai repede. Am mâncat un corn, am mâncat un fruct. Trebuie să mănânce bebelușul. Acum mai am energie, dar cred că, în curând, o să mi se termine energia. Eu trebuie să dorm după-amiaza, acum m-am obișnuit să dorm ziua.„, a declarat bruneta la Xtra Night Show.

Citeşte şi: Doinița Oancea șterge pe jos cu Daniela Crudu. Ce a putut să spună despre fosta asistentă TV

Fosta asistentă a avut probleme în sarcină

Chiar dacă a fost foarte fericită atunci când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată, Daniela Crudu s-a confruntat cu mai multe probleme pe parcursul sarcinii.

Mi-a fost rău de tot, mi-a fost greață, amețeli, nici nu am putut să ies din casă. Nu prea am avut pofte. Mănânc doar când îmi e foame, nu am alte pofte. Am grijă de mine și de corpul meu mult mai mult, este vorba despre sănătatea mea”, a mai spus aceasta.

Daniela Crudu a devenit cunoscută prin prisma rolului de asistentă TV. Aceasta a participat la numeroase emisiuni ale Antenei 1, însă în prezent a hotărât să își trăiască viața departe de lumina reflectoarelor.