Cum se simte Daniela Crudu în sarcină: „Mi-a fost rău de tot, am avut greață, amețeală”

Cum se simte Daniela Crudu în sarcină. Vestea că fosta asistentă TV va avea un copil a luat prin surprindere pe toată lumea. Bruneta este foarte fericită şi abia aşteaptă să facă cunoştinţă cu bebeluşul.

26 oct. 2022, 11:03
Cum se simte Daniela Crudu în sarcină: „Mi-a fost rău de tot, am avut greață, amețeală”

Cum se simte Daniela Crudu în sarcină. Vedeta nu mai este în lumina reflectoarelor, însă mărturiseşte că trece prin cea mai bună perioadă din viaţa ei. Este însărcinată în trei luni şi urmează să aducă pe lume primul ei copil. Aceste luni nu au fost deloc uşoare, s-a confruntat cu greţuri şi stări de rău, însă acum se simte mult mai bine.

Citeşte şi: Cum a reacţionat Bianca Drăguşanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată: „Nu cred că o să se schimbe ea”

Cum se simte Daniela Crudu în sarcină

Fosta asistentă TV nu ştie deocamdată sexul copilului, însă crede că va avea băiat. „Sunt foarte fericită, numai la asta mă gândesc, nici nu mă mai interesează de nimic, numai de sarcină. În fiecare zi se întâmplă lucururi noi cu corpul meu și sunt entuziasmată. Nu-mi vine să cred, tot mi se pare că e o minune. Săptămâna viitoare fac trei luni. E cam mare burtica mea, se vede, e proeminentă. Foarte multă lume crede că e băiat pentru că e țuguiată așa…

Eu cred că e băiat pentru că noi am fost două fete și de obicei, se zice că o să iasă băiat. Eu cred că e băiat, așa simt eu. Tatăl copilului e fericit, nu are cuvinte, e și el emoționat. M-a luat prin surprindere, nu m-am așteptat. M-am bucurat, că e prima dată când mi s-a întâmplat lucrul ăsta. O să vezi tu ce mămică o să fiu eu, cea mai nebună și cea mai distractivă și o să mă joc încontinuu cu el, pentru că cei mici de asta au nevoie.

Mi-a fost rău până acum, am avut greață încontinuu. Mi-a fost rău de tot, am avut greață, amețeală, nici nu prea am putut să ies din casă. Nu am făcut mai nimic pentru că mi-a fost rău. Nu prea am avut pofte eu. Eu mănânc când îmi e foame, adică nu mănânc că sunt gravidă. Nu mă interesează, nu sunt disperată să nu mă îngraș. Acum, dacă simt nevoia să mănânc, mănânc, nici nu exagerez, dar nici nu vreau să mă abțin, că nu e bine„, a declarat Daniela Crudu, la Antena Stars.

Cât despre relația cu partenerul ei, Daniela Crudu preferă ca ea și Daniel să fie în continuare discreți în ceea ce privește povestea lor de dragoste. Momentan, nu se gândesc la nuntă, ci așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului lor.

El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și asta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil”, a mai declarat Daniela Crudu.