Ce nu s-a văzut la TV. Gestul uimitor făcut de David Popovici, după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber

Înotătorul din România, David Popovici, a reușit să obțină cea de-a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta, în proba de 100 de metri liber.

23 iun. 2022, 01:09
Ce nu s-a văzut la TV. Gestul uimitor făcut de David Popovici, după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber

Imediat după ce a terminat cursa pe locul 1, David Popovici a făcut un gest pe care telespectatorii, fanii care l-au urmărit la TV, nu au văzut-o pentru că nu a fost transmisă.

Gestul uimitor făcut de David Popovici, după ce a câștigat al doilea aur

David Popovici a terminat în 47.58 secunde finala probei de 100 de metri liber și a sărbătorit la final cu părinții aflați în tribune, scrie gsp.ro.

Citește și: Dani Oțil, MESAJ VIRAL pentru David Popovici. „Lucrăm de 30 de ani la un sistem care să te încurce, să te bată. Ne-ai bătut!”

La scurt timp de la încheierea cursei, mai exact după ce a primit medalia de aur, David Popovici s-a îndreptat spre părinții lui. Vizibili emoționați, cei doi și-au îmbrățișat copilul. Popovici i-a oferit și un buchet de flori mamei sale.

Cadrele au fost imortalizate de fotoreporterul GSP prezent la Budapesta, Raed Krishan:

Prima reacție, după câștigarea medaliei

David Popovici, prima reacţie după ce a scris istorie la CM de nataţie. David Popovici, în vârstă de 17 ani, a câştigat, miercuri, medalia de aur în proba de 100 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie, competiţie care se desfăşoară la Budapesta. David Popovici a obţinut la CM şi aurul la 200 m liber.

„Nu mă așteptam să câștig ambele probe, dar am luptat și am fost pozitiv pe parcurs. Cred că sunt mai mândru de medalia de la 200 de metri liber. E doar începutul, avem foarte mult de muncă în fața noastră”, a fost reacția scurtă a lui David Popovici, la interviul acordat în limba engleză. Sportivul a transmis un mesaj și în limba română pentru fanii prezenți în sala de la Budapesta și cei care l-au urmărit la TV: „Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc pentru că v-ați uitat!”.

Citește și: Surprinzător: Toți finaliștii de la proba de 100 de metri au scos timpi mai slabi decât în semifinală. Cum arată cifrele bifate de către David Popovici, campion mondial | ANALIZĂ

„Sper că v-am făcut pe toţi mândri şi mă bucur că milioane de români au urmărit finala. Nu a fost un concurs pentru care m-am pregătit foarte tare, dar am fost în stare competiţională bună şi mă bucur că pot să mă surprind. Înotul este un sport foarte sănătors şi fotbalul la fel, susţin orice sport. Îmi place să mi se spună Racheta din România, da. Cum sunt eu? Un puşti ca înoată repede, un tip banal care este capabil să facă lucruri extrordinare şi inspiră oameni”, a spus David Popovici la TVR.