Dani Oțil, MESAJ VIRAL pentru David Popovici. „Lucrăm de 30 de ani la un sistem care să te încurce, să te bată. Ne-ai bătut!”

David Popovici a devenit dublu campion mondial la 100 şi, respecitv, 200 metri liber, iar pe rețelele de socializare curg reacțiile, de la președintele țării, politicieni și vedete, până la oameni obișnuiți.

22 iun. 2022, 22:12
Dani Oțil, MESAJ VIRAL pentru David Popovici. „Lucrăm de 30 de ani la un sistem care să te încurce, să te bată. Ne-ai bătut!”
Dani Oțil, MESAJ VIRAL pentru David Popovici

Dani Oțil, MESAJ VIRAL pentru David Popovici. Printre cei care au ținut să-i adreseze un mesaj lui David Popovici este şi realizatorul TV Dani Oțil, care îi cere scuze în numele românilor, într-un mesaj, pe pagina sa de pe Facebook.

David Popovici, prima reacţie după ce a scris istorie la CM de nataţie. „Sunt un puşti care înoată repede, un tip banal”

„Scuze, David Popovici!

În numele meu, al colegilor de media care și-au adus aminte abia acum că avem și sportul intitulat înot în România.

Te vom peria două săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu eșți băiat deștept. Te-am auzit la primul live de la Neatza acu un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri. Noi la Neatza am făcut prea puțin…

Ne cerem scuze pt felul în care arată bazinele din România.

Ne cerem scuze pentru că nu ți-am oferit nimic, dar acum îți cerem. Tu vei lua poate argint, cândva… Noi te vom întreba de ce nu aur… Tu vei lua bronz… Noi te vom întreba de ce nu aur. Nu ne va interesa dacă te doare ceva sau dacă mai suporți să te antrenezi la ora la care alți copii de vârsta ta se întorc de la club.

O să uităm orele tale de antrenament, muncă părinților tăi, etc… Ne va interesa să ai steagul pe cască. Și să îl tragi prin apă pe ăla de îl pune grafică tv.

Tu să nu ne bagi în seamă. Semnează cu sponsori, câștiga bani, apari în reclame. Nu ne datorezi nimic.

Ne poți ajuta într-un singur fel: între copiii noștri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Am mai înecat până la ține. Tu eșți superman. Nu pentru că ai bătut recorduri. Pentru că ai bătut sistemul.

Noi suntem 20 de milioane. Lucrăm de 30 de ani la un sistem care să te încurce. Să te bată. Ne-ai bătut.

Scuze, David Popovici!”, a scris Dani Oțil.

David Popovici a dezvăluit ce idol are din sportul românesc. Cum s-a recuperat miraculos după o accidentare gravă