Ce o îngrozește pe Andra! Soția lui Mărută, dezvăluiri despre cele mai mari frici! “Nu-mi vine să cred că vorbim despre acest lucru”

Andra Măruță se numără printre vedetele care nu au rămas indiferente la problema războiului de la nord de România. Soția lui Măruță s-a destăinuit, după ce a fost îndurerată de scenele din Ucraina. Asista a vorbit despre cele mai mari frici pe care le are.

09 mart. 2022, 09:18
Ce o îngrozește pe Andra! Soția lui Mărută, dezvăluiri despre cele mai mari frici! “Nu-mi vine să cred că vorbim despre acest lucru”
Andra a dezvăluit marele ei secret. Ce face de fiecare dată înainte de a urca pe scenă

Andra Măruță s-a declarat extrem de afectată de ce se întâmplă la granițele României. Vedeta a mărturisit că îi este foarte greu să vadă ceea ce se petrece în Ucraina, fiind una dintre cele mai mari frici ale ei.

Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit că ar prefera încă doi ani de pandemie, decât un război cum e cel din Ucraina.

CITEȘTE ȘI: Andra a dezvăluit marele ei secret. Ce face de fiecare dată înainte de a urca pe scenă: „Îmi reconectează mintea cu corpul. Mă ajută!”

 

“Este oribil ceea ce se întâmplă, iar cel mai greu este când te uiți la știri și vezi oamenii care încearcă să fugă de acolo, iar tu nu poți face nimic pentru a opri războiul. Toată lumea se implică pentru a ajuta, ceea ce este minunat! De când ești părinte, să vezi copiii în acea zonă, este greu. Nu-mi vine să cred că vorbim despre acest lucru, mai ales după o pandemie. Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie și de purtat mască, decât ceea ce am văzut că se întâmplă în Ucraina”, a declarat Andra, pentru Click!

Andra, despre noii colegi de la “Românii au talent

CITEȘTE ȘI: ”ROMÂNII AU TALENT 26 februarie 2022. S-a dat Golden Buzz! Andra: „Mi se pare incredibil că te avem aici”„La “Românii au talent” este altceva. Avem colegi noi care au venit cu o altfel de energie si un vibe nou, concurenții foarte dornici să urce pe scenă. Unii chiar s-au pregătit ani de zile pentru momentele prezentate pe scenă. Mi s-a părut extraordinar să fiu prezentă la această emoție și să văd concurenții alături de care trăiești toate stările, fiind acolo, în primul rând”

, a dezvăluit Andra.