ROMÂNII AU TALENT 26 februarie 2022. S-a dat Golden Buzz! Andra: „Mi se pare incredibil că te avem aici”

ROMÂNII AU TALENT sezonul 12 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Un nou episod din cel mai urmărit show de talente din România va ţine telespectatorii cu sufletul la gură. Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să îi jurizeze pe cei care vor străluci.

25 feb. 2022, 23:23
ROMÂNII AU TALENT 26 februarie 2022. S-a dat Golden Buzz! Andra: „Mi se pare incredibil că te avem aici”
ROMÂNII AU TALENT sezonul 12 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV

Românii au talent 2022: Bianca Mihalcea, un dans plin de emoție pentru care a primit Golden Buzz
Când era mică a învățat mișcări de dans de la tatăl ei. Mama și tata au fost dansatori de dansuri populare. Mergeau în turnee în Irak, Egipt, așa s-au și cunoscut. Tatăl ei s-a îmbolnăvit de cancer pulmonar pe când Bianca avea 11 ani. Mama a rămas singură, dar Bianca și-ar dori ca ea să-și găsească pe cineva.

După moartea tatălui, a plecat cu mama ei în Italia, cu gândul de a locui acolo. Au trăit în jur de 4-5 luni, dar pentru că mama nu a găsit de muncă, au fost nevoite să se întoarcă acasă.

Și-au mai încercat norocul a două oară în Italia, pe când fata avea 13 ani. Atunci au rămas vreme de 6 luni. Dar nici de data aceasta nu a fost să fie. De doi ani s-a focusat mai mult pe dans. A incercat de toate: cântat, teatru, desen compoziție de poezii, dar cel mai mult îi place să danseze.

A venit să danseze la Românii au talent să îi implinească în primul rând visul tatălui ei și să își demonstreze și ei că poate mai mult. Planul ei de viitor este să urmeze Facultatea de Psihologie. Dupa evenimentul dificil cu tatăl ei, cea mai mare grijă a ei a fost să fie bine mental, atât ea cât și mama, așa că a început să citească multe cărți de dezvoltare personală și psihologie.

Emoția transmisă prin dans de către Bianca a cuprins toată scena Românii au talent, iar jurații au fost impresionați și mișcați de povestea fetei. Andi a decis că acest moment „nu are voie să treacă pe lângă noi” și a apăsat butonul auriu.

Andi: “Absolut superb! Nu mi-aș fi închipuit niciodată că din popping și breaking se poate obține atâta emoție. Ești un dansator desăvârșit!”.

UPDATE ROMÂNII AU TALENT sezonul 12 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Hugo se consideră cel mai tânăr DJ din România. Pasiunea lui a pornit atunci când părinții i-au cumpărat primele scule de mixat.  Au făcut aceste sacrificii pentru ca acesta să treacă mai ușor peste suferințele trăite la școală. Era batjocorit de colegi, udat, împins. A ales împreună cu părinții să se retragă din institutul de învățamânt.În acest moment, Hugo face școala acasă împreună cu părinții săi și spune că nu simte lipsa copiilor. Nu are prieteni și spune că nu îi trebuie.

Au văzut că muzica îl liniștește și s-au gândit să investească in echipamente ce îl pot face pe Hugo să se dezvolte armonios. Chiar și-au vândut mașina pentru a-i cumpară echipamente mai bune (10.000 de euro pentru niște playere).

A început să exerseze aproape zilnic, să posteze pe Instagram și să primească laude de la DJ-ii adulți. În acest moment pune muzică doar acasă, însă visează să pună muzică la Tomorrowland.  Momentan este mic, nu are voie nici în public.

Părinții sunt antreprenori și își găsesc destul timp să se ocupe și de Hugo. Hugo a știut din prima săptămână să mânuiască instrumentele complexe de mixat. Spune că știe să punâ câteva mii de efecte pe piese și tranzițiile le face atât de bine încât nici nu îți dai seama când se schimbă piesa.

Jurații au fost vrăjiți de puștiul care a mixat la platane legat la ochi. Toți patru l-au aplaudat în picioare și l-au răsplătit cu 4 de DA.

UPDATE ROMÂNII AU TALENT sezonul 12 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Andreea cântă la acordeon de la 5 ani și jumăte. Crede că este printre puținele fete din România care cântă la acordeon.

Străbunica ei cânta la vioară. Tata este polisțist de frontieră la Vama Rădăuți și mama deține un magazin alimentar.

Acordeonul i l-a cumpărat tatăl ei, cadou de Moș Crăciun. A fost foarte fericită când a văzut acordeonul sub bradul de Crăciun. E pasionată și de șah. A invățat să joace de la 6 ani, de la tatăl ei și de la 10 ani a început să meargă la diverse concursuri.

Îi mai place să pescuiască și să joace fotbal. Nici nu vrea să audă de păpuși. Îi plac mai mult activitățile de băiat. Îi place să taie lemne, să dea cu bormașina. Schimbă becuri, dă cu ciocanul sau cu flexul.

Dragoș Bucur: „Ai o energie frumoasă! O ai de la Dumnezeu!”

Mihai Bobonete: „Din partea mea ai un DA și drumul tău este deschis către marele premiu de 120.000 de euro”

ROMÂNII AU TALENT sezonul 12 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Patru concurenți au reușit până la acest moment să se califice direct în semifinale după ce i-au convins pe jurați sau prezentatori să apese butonul auriu. Și în această seară, cei de acasă vor trăi emoția supremă când unul dintre jurați va decide că ”acest moment nu are voie să treacă pe lângă noi”.

Citeşte şi: Ea e Meola Martina, fetița de 8 ani care a obținut Golden Buzz la Românii au Talent. Andra: „E un copil – geniu”

ROMÂNII AU TALENT sezonul 12 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV

Un artist stradal, de 24 de ani, și-a găsit curajul pentru a părăsi Statele Unite și pentru a veni pentru prima dată în Europa, direct pe scena celui mai iubit show de divertisment din România.

E decis să împartă iubire și pozitivitate, iar momentul pregătit va fi unul care nu poate trece neremarcat. Prestația lui o va face pe Andra să spună: ”Mi se pare incredibil că te avem aici”. Despre cine este vorba, aflăm în câteva ore.

Tot în această seară, optimismul și-l va găsi și un tânăr de 14 ani care va spune: ”Nu am prieteni… decât muzica”. Povestea lui de viață este una incredibilă: a fost pedepsit constant de învățătoare când era la școală, deși era nevinvovat, iar asta a condus la bullying din partea colegilor, potrivit Pro TV.

Cei care i-au fost mereu aproape au fost părinții, iar acest lucru îl va menționa și Andi Moisescu: ”E despre limitele pe care le pot depăși niște părinți”.

Tot vineri, vom face cunoştinţă cu puştiul care spune că vrea să intre ”în istorie ca primul copil făcând chestia asta”, dar și cum această participare va deveni un nou început pentru el.