Ce obiect trebuie să ai la tine în noaptea de Revelion ca să îţi meargă bine tot anul

Publicat: Luni, 16 Decembrie 2019 11:00 // Actualizat: Luni, 16 Decembrie 2019 11:00 // Sursa: romaniatv.net

Noaptea dintre ani este un moment aşteptat de toată lumea, deoarece reprezintă trecerea într-o nouă etapă, şansa de a o lua de la capăt şi de a reaprinde visele care s-au stins în anul ce a trecut. Este un moment magic care trebuie trăit la intensitate maximă. Fiecare clipă trebuie savurată pe deplin, iar zâmbetul trebuie să fie cel mai bun accesoriu pe care îl vom avea.

De asemenea, nu uităm de o veche tradiţie care spune că de Revelion trebuie să avem un accesoriu de culoare roşie. Această nuanţă reprezintă pasiune, noroc şi are puterea de a atrage forţele binelui, pentru a începe noul an cu optimism şi cu veşti bune. Pe lângă acest detaliu, astrele vin în ajutorul nostru şi ne informează cu privire la ce obiect trebuie neapărat să avem la noi, în funcţie de zodie, pentru a ne merge bine tot anul şi pentru a prospera în lunile ce urmează.

Astrele spun că taurii trebuie să aibă la ei un trifoi, care va funcţiona ca o barieră împotriva răului şi care îi va proteja, leii trebuie să poarte neapărat un lucru mai extravagant, la care nimeni nu se aşteaptă şi pe care nimeni  nu îl va observa, iar balanţele trebuie să ţină în mână, la trecerea dintre ani, un trandafir chinezesc ce le va aduce mult noroc.

Ce obiect trebuie să aibă la ei Berbecii: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii sunt zodiile care trebuie să poarte neapărat un obiect strălucitor. Acesta le va ajuta să îşi accesorizeze ţinuta foarte bine, să fie în centrul atenţiei şi, mai mult decât atât, le va ajuta să aibă noroc tot anul. Lucrurile sclipitoare sunt reprezentative pentru nativii din zodia berbec şi binele se va abate asupra lor pentru a le oferi un an cât mai bun şi mai frumos alături de toţi cei pe care îi iubesc.

Ce obiect trebuie să aibă la ei Taurii: 21 aprilie – 20 mai

Astrele spun că taurii ar trebui să aibă la ei un trifoi, care îi va proteja la trecerea dintre ani şi va face în aşa fel încât să despartă binele de rău şi să acapareze tot norocul pentru a-l oferi celui care îl poartă. Taurii care vor avea cest obiect la ei în noaptea dintre ani vor fi cei mai norocoşi oameni de la petrecerea de Revelion şi o aură luminoasă se va coborî asupra lor.

Ce obiect trebuie să aibă la ei  Gemenii: 21 mai – 21 iunie

Gemenii trebuie să aibă de Revelion o bancnotă de 500 de lei. Astrele spun că atunci când ceasul va bate la miezul nopţii, banii se vor înmulţi de 5 ori şi norocul îi va însoţi pe nativii din zodia gemeni tot anul. Este bine ca aceste zodii să îşi îndemne şi partenerii de viaţă să procedeze la fel, pentru ca norocul să se dubleze şi să nu mai părăsească niciodată locuinţa lor.

Citeste articolul complet pe horoscop YVE.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ce sa ai la tine in noaptea de revelion Revelion revelion 2020
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre sarcina ei ❤️
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre...
1
EUR
4.8426
RON
29 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H