Ce observă oaspeţii când intră prima oară la tine în casă. Ştiai asta?

"Îţi cer scuze, dar la mine e puţină dezordine" sau "Mă ierţi, dar nu am apucat să spăl vasele" sunt două dintre scuzele cel mai des invocate atunci când primeşti oaspeţi neanunţaţi. Însă există câteva elemente pe care cei care îţi trec pragul casei le observă şi de cele mai multe ori ele sunt altele decât ţi-ai fi imaginat.

25 mart. 2016, 10:11
Ce observă oaspeţii când intră prima oară la tine în casă. Ştiai asta?

Iata ce observa musafirii cand intra in locuinta ta:

Mirosul din casa

Decorul nu este primul lucru pe care oaspetii il observa atunci cand intra pe usa casei tale, ci mirosul. Asadar, daca te ingrijoreaza mirosul de peste pe care l-ai prajit cu o seara in urma sau cel al cainelui care a sarit peste o baie, aprinde o lumanare sau cateva betisoare parfumate ori curata cateva portocale si asaza cojile intr-un cosulet. Vor raspandi o mireasma proaspata foarte placuta.

Un bar bine organizat

A apus moda barurilor incorporate in mobilierul din living. Acum totul este cat mai „la vedere”. Asadar, doteaza-ti barul cu de toate pentru ca, nu-i asa, imediat ce iti saluti oaspetii iti vei dori sa le oferi un pahar de whisky sau de vin si e bine sa te asiguri ca ai tot ce iti trebuie in casa.

Citeşte mai mult pe ele.ro