Ce părere are fiica Anamariei Prodan despre noul iubit al impresarei

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și-a exprimat prima impresie despre noul iubit al impresarei, pentru presa de cancan. Baschetbalista l-a cunoscut deja pe bărbatul care o face pe Prodan să se simtă din nou dorită.

23 mart. 2023, 11:47
Ce părere are fiica Anamariei Prodan despre noul iubit al impresarei

Sarah Dumitrescu și-a format o primă impresie, despre noul partener de viață al Anamariei Prodan. Tânăra a lăsat de înțeles că-l place pe iubitul impresarei.

„Ne înțelegem foarte bine cu noul ei iubit. O las pe ea să vorbească despre astea, dar da, mă bucur că e fericită. S-a instalat pacea, în sfârșit”, a declarat Sarah Dumitrescu.

Agentul de fotbaliști susține că viața sa este excelentă de când l-a întâlnit pe noul iubit, pe care preferă să-l țină departe de luminile reflectoarelor.

„Au trecut multe luni de când sunt într-o altă relație și sunt fericită, împlinită, răsfățată și exact cum trebuie să se simtă o femeie. Am slăbit foarte mult și sunt foarte mândră. Regim de viață sănătos.

Sunt foarte fericită, sunt alături de copiii mei, de prietenii mei și mă simt bine”, a mărturisit vedeta, pentru Wowbiz.

 

Cum a fost cucerită Anamaria Prodan de noul iubit

 

Anamaria Prodan a mai explicat cum a reușit noul iubit să o cucerească.

„Când toată lumea a aflat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, când toți au venit și au vorbit cu mine, atunci lumea a avut curaj și oamenii s-au apropiat, a fost firesc, natural și frumos.

M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice”, a mai adăugat vedeta.

 

Anamaria Prodan se simte din nou încrezătoare în propriile forțe

 

De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a recunoscut că i-a fost foarte greu să accepte faptul că Laurențiu Reghecampf a părăsit-o.

„S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. – Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat.

Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că a plecat”, a transmis Anamaria Prodan.