Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, face furori printre bărbați la doar 22 de ani! Wow cum arată! Fata de bani gata trăiește pe picior mare cu banii mamei ei! GALERIE FOTO

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, face senzaţie ori de câte ori apare în public. Tânăra este comparată adesea cu surorile Kardashian datorită aspectului fizic, dar și pentru formele sale voluptoase.

10 ian. 2023, 12:14

La numai 22 de ani, Sarah Dumitrescu, fiica cea mică pe care Anamaria Prodan o are alături de fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, a fost asaltată de bărbaţi după ultima sa apariţie.

Recent, fiica impresarei a avut parte de o vacanţă de vis în Paris, iar imaginile pe care le-a postat pe rețelele de socializare au creat isterie printre fani. Imaginile au primit mii de aprecieri, iar comentariile au fost copleşitoare, potrivit as.ro

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

Citiți și: Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, declaraţii îndrăzneţe: „Arăt perfect. Este vorba de genă. Modestia este pentru alt gen de oameni”

Sarah Dumitrescu a primit o mulțime de complimente de la fanii săi. Dacă foarte mulţi s-au rezumat la a-i trimite inimioare, alţii au fost copleșiți de frumusețea ei.

„Te ador!„, „Super Regină” sau „Eşti superbă” au fost câteva dintre comentariile făcute de fani.

Primele imagini cu fiica Anei Maria Prodan și fiul lui Reghecampf după ce s-a anunțat divorțul

Fiica Anamariei Prodan este pasionată de sport și practică baschetul de performanță în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește de la vârsta de 18 ani. Tânăra spune că nu are operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor.

„Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Fiica celebrei impresare s-a întors din SUA în primăvara anului trecut și s-a alăturat echipei naționale de baschet a României. După divorțul mamei sale de Laurențiu Reghecampf, aceasta a decis să rămână în țară. Sarah a vorbit într-un interviu recent despre accidentarea pe care a suferit-o la genunchi.

„Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operată în septembrie, acum două luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine. Eu studiez la Politehnica în California. Sunt anul IV, mai am un an și termin. Am ales Politehnica pentru că echipa școlii era foarte bună și a fost alegerea perfecta. Eu stau singura acolo. Stau așa de la 13 ani. Mă simt mai confortabil așa”, a povestit Sarah Dumitrescu, potrivit wownews.ro.

Citiți și: Ce studii are Sarah Dumitrescu. Fiica cea mică a Anamariei Prodan joacă baschet în America: „Sunt sportivă de performanţă”