Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Atunci când alegi un parfum, acesta trebuie să ţi se potrivească, nu doar să aibă un miros plăcut. COSMO te învaţă ce parfum să alegi în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
24 nov. 2014, 13:17
Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Zodiile sunt mai importante decât crezi! Aşa cum unele pietre preţioase sunt recomandate anumitor zodii şi există compatibilităţi în dragoste bazate pe acestea, probabil ştii deja că este recomandat să alegi haine, accesorii, destinaţii de vacanţă sau chiar parfumuri în funcţie de zodia în care eşti născută. Acest lucru se datorează faptului că fiecare zodie are anumite caracteristici şi o personalitate diferită.

Cum iti dai seama daca un parfum e original

Iată, deci, ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. În primul rând, trebuie să ştii de semn eşti. Există patru tipuri: de aer (gemeni, balanţă şi vărsător), de apă (rac, scorpion şi peşti), de foc (berbec, leu şi săgetator) şi de pământ (taur, fecioară şi capricorn).

Citeşte şi HOROSCOP: Care îţi este ZODIA OPUSĂ în dragoste

Semnelor de aer li se potrivesc parfumurile fresh, vibrante. Caută ceva deosebit, cu un parfum intens. Îţi recomandăm esenţele de vanilie, trandafir, liliac sau paciuli.

Citeşte şi HOROSCOP: Cât trăieşti în funcţie de zodie

Semnelor de apă li se potrivesc parfumurile cu un efect calmant, atât presh, cât şi floral. Îţi recomandăm esenţele de piper negru, floare de lotus, ciocolată, afine, lemn de santal sau cocos.

Vezi ce parfum ti se potriveste in functie de zodie pe cosmopolitan.ro.