Ce păţesc deputaţii care nu stau la hotel. Toader: Am fost atacat în lift şi mi s-a luat telefonul

Mircea Toader a afirmat, miercuri, că în urmă cu doi ani, a fost atacat în liftul scării de bloc, hoţii lăsându-l fără telefonul mobil. Cu toate acestea, fostul lider de grup al deputaţilor PDL spune că nu vrea să renunţe la apartamentul pe care îl are în chirie. Potrivit acestuia, cei 4000 de lei pe care îi vor primi parlamentarii pentru cazare sunt suficienţi pentru acoperirea cheltuielilor.

RomaniaTV.net
16 ian. 2013, 12:42
Ce păţesc deputaţii care nu stau la hotel. Toader: Am fost atacat în lift şi mi s-a luat telefonul

„Nu stau la hotel, stau într-un apartament închiriat şi rămân acolo. Mă încadrez în suma de 4000 de lei. Se pune problema că la 3.000 de lei probabil că un hotel nu acceptă, 4000 este altceva. Poţi să te duci şi în altă parte, dar depinde în ce zonă, în ce cartier stai, depinde cât e apartamentul, cât este întreţinerea”, a declarat, miercuri, Mircea Toader, precizând că există şi dezavantaje atunci când optezi pentru închirierea unui apartament.

Deputatul democrat-liberal a relatat că în urmă cu doi ani a fost atacat în ascensorul sării de bloc, hoţii luându-i telefonul mobil. 

„Eu acolo unde stau am fost atacat în lift şi mi-a luat telefonul acum vreo doi ani de zile, dar nu are legătură„, explicat fostul lider de grup al deputaţilor PDL.