Ce pensie alimentară primeşte fiica Mădălinei Ghenea de la Matei Stratan. Vedeta a dezvăluit suma

Ce pensie alimentară primeşte fiica Mădălinei Ghenea de la Matei Stratan. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care, din păcate, s-a sfârşit după apariţia fetiţei lor, Charlotte. Acum, actriţa locuieşte în Italia, alături de micuţă şi mama ei.

20 apr. 2022, 10:29
Ce pensie alimentară primeşte fiica Mădălinei Ghenea de la Matei Stratan. Vedeta a dezvăluit suma
Ce pensie alimentară primeşte fiica Mădălinei Ghenea

Ce pensie alimentară primeşte fiica Mădălinei Ghenea. Fire discretă, fotomodelul nu a vorbit niciodată despre ajutorul financiar primit din partea fostului partener. La vremea despărțirii, nu a precizat decât că motivul separării a fost infidelitatea lui Matei Stratan.

Ce pensie alimentară primeşte fiica Mădălinei Ghenea

După multe speculaţii privind pensia alimentară pe care Matei Stratan o plăteşte fiice lui, actriţa a decis să spună adevărul. Mădălina Ghenea a precizat că a precizat că fiica ei primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei.

În continuare, aceasta a precizat că se află cu fiica ei în vacanță. Pentru aceasta, actrița a menționat că ea a plătit biletele de avion și hotelul.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea are probleme de sănătate. Mesajul îngrijorător al actriţei: „Voi lua o pauză”

Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei.

Încetaţi cu prostiile! În acest moment sunt în vacanţă cu fiica mea şi ţin să precizez că am plătit eu biletele de avion şi hotelul!”, a spus Mădălina Ghenea la Insta Story.

Mihai Bendeac a refuzat-o pe Mădălina Ghenea

Juratul de la iUmor este recunoscut pentru statutul de cuceritor pe care îl are. Deși poate avea orice femeie, actorul are un mare regret: faptul că a ratat-o pe Mădălin Ghenea!

Mădălina Ghenea face ravagii peste hotare, acolo unde i-a cucerit pe celebrii actori Leonardo DiCaprio, Jared Leto, Gerad Butler, Michael Fassbender, Philipp Plein, plus alţi miliardari! Mihai Bendeac nu a scăpat nici el de farmecele divei, iar acum şi-a amintit de perioada în care a fost în tatonări cu actrița!

Mădălina Ghenea ar fi fost cea care a făcut primul pas, dar Mihai Bendeac nu s-a grăbit să îi dea un răspuns, iar diva a trecut la capitolul următor. „E ca povestea cu mine și Mădălina Ghenea cumva. La un moment dat, trebuia să ne întâlnim. I-am zis că sunt ocupat sâmbătă, că mi s-a părut mie așa că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi”, a declarat Mihai Bendeac.