Mădălina Ghenea are probleme de sănătate. Mesajul îngrijorător al actriţei: „Voi lua o pauză”

Mădălina Ghenea are probleme de sănătate. Actriţa are o comunitate foarte mare de fani pe Instagram, acolo unde îi ţine la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viaţa ei. Recent, a anunţat că va lua o pauză de la reţelele de socializare.

21 ian. 2022, 08:48
Mădălina Ghenea are probleme de sănătate. Mesajul îngrijorător al actriţei: „Voi lua o pauză”

Mădălina Ghenea are probleme de sănătate. Actrița a postat pe Instagram o fotografie cu un computer tomograf, dovadă că a avut nevoie de investigații medicale amănunțite.

Citeşte şi: Al Pacino, fascinat de Mădălina Ghenea. Gestul de curtoazie al legendarului star de la Hollywood față de actrița româncă VIDEO

Mădălina Ghenea are probleme de sănătate

Mădălina Ghenea a dezvăluit că nu trece printr-o perioadă foarte bună pe partea de sănătate și le-a transmis urmăritorilor ei de pe Instagram, care sunt peste un milion, un mesaj îngrijorător.

Dragilor, nu mă simt prea bine. Voi lua o pauză de la social media. Sper să mă refac repede şi să vă răspund la toate întrebările. Cu drag, a voastră Mad”, este mesajul transmis de actriţă pe pagina sa de Instagram.

Mădălina Ghnea a dat lovitura

După „House of Gucci”, Mădălina Ghenea a primit vestea că ea şi actorul englez Ed Westwick, cunoscut din „Gossip Girl” şi „Children of Men”, vor juca împreună în thrillerul „Deep Fear”.

Actriţa va fi acum proprietara unui iaht, Naomi, care porneşte singură într-o călătorie prin Caraibe pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (jucat de Westwick) în Grenada.

Când drumul ei este perturbat de o furtună, ea întâlneşte supravieţuitori ai unui naufragiu şi aceştia se dovedesc, destul de rapid, a fi traficanţi de droguri. Ei o forţează pe Naomi să scufunde şi să recupereze încărcătura lor de cocaină, iar ea descoperă o mulţime de rechini tigru pe care trebuie să îi păcălească pentru a supravieţui.

Mădălina Ghenea a declarat într-un comunicat citat de Variety: „Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant.

M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”.