Ce pensie alimentară va plăti Reghe pentru Bebeto, după divorţul de Anamaria Prodan

Ce pensie alimentară va plăti Reghe pentru Bebeto, după divorţul de Anamaria Prodan. Cel mai probabil, băiatul va decide să rămână la mama lui, iar, potrivit legii, antrenorul Universităţii Craiova va trebui să scoată din buzunar o sumă deloc neglijabilă.

04 nov. 2021, 22:54
Ce pensie alimentară va plăti Reghe pentru Bebeto, după divorţul de Anamaria Prodan
Ce pensie alimentară va plăti Reghe pentru Bebeto

Ce pensie alimentară va plăti Reghe pentru Bebeto. Se pare că nu mai există şanse de împăcare între Anamaria Prodan şi soţul ei. Cei doi se află în plin proces de divorţ, iar de împărţit nu ar avea foarte multe lucruri, potrivit impresarei.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, investiţie de un milion de euro în Dubai: „Fac avere pentru copiii mei”

Ce pensie alimentară va plăti Reghe pentru Bebeto

Dacă Bebeto va hotârâ să rămână cu mama lui, Laurenţiu Reghecampf va fi nevoit, potrivit legii, să plătească pensie alimentară.

Astfel, potrivit articolului 533 din Codul Civil, „atunci cand pensia alimentară trebuie plătită de către un părinte, aceasta este calculată în funcție de numărul copiilor aflați în întreținere:
– 1/4 din venitul lunar pentru un copil;
– 1/3 din venitul lunar pentru doi copii;
– 1/2 din venitul lunar pentru trei sau mai mulți copii.

Pensia alimentară trebuie plătită până când copilul împlinește vârsta de 18 ani, iar dacă urmează studiile la o instituție de învățământ superior, plata poate continua până la finalizarea studiilor, însă nu mai târziu de împlinirea vârstei de 25 de ani„.

Laurențiu Reghecampf primește un salariu de 180.000 de euro pe an la Universitatea Craiova. Asta înseamnă 15.000 de euro pe lună. Reghe ar trebui să plătească pentru Bebeto un sfert din 15.000 euro/lună. Adica 3.750 euro/lună. Mai exact 18.500 lei / lună, potrivit Cancan.ro.

Anamaria Prodan: „Nu avem nimic împreună. Totul este moștenit de la mama”

Anamaria Prodan

susține că tot ce are este moștenit de la mama ei. Singura excepție o reprezintă casa din Las Vegas, pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au achiziționat-o în urmă cu 6 ani.

Laurențiu nu va lua jumătate din avere, cum s-a speculat. Și așa trebuie să le lase copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit de acei bani câștigați împreună(…) Totul este moștenit de la mama. Ca să terminăm asta, pentru că sunt multe femei care roiesc în jurul lui și care se gândesc acum cu câți bani se va alege el.

Nimic! Laurențiu Reghecampf are salariul lui. Nu i-am luat banii lui Reghe! A avut și el contracte prin Golf, dar să nu exagerăm cu salarii de 7 milioane de dolari, că nu suntem nebuni.

Repet, toată averea mea este moștenită de la mama. Laurențiu Reghecampf pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova, cu bonurile de masă și cu o casă din America”, a povestit Anamaria Prodan în emisiunea lui Cătălin Măruță.