Anamaria Prodan, investiţie de un milion de euro în Dubai: „Fac avere pentru copiii mei”

Anamaria Prodan a făcut o investiţie de un milion de euro în Dubai, în plin proces de divorţ. Impresara a fost prezentă zilele trecute la o petrecere fastuoasă, alături de alte vedete precum Ruby şi Cătălin Botezau, care a avut loc în Emiratele Arabe.

04 nov. 2021, 22:25
Anamaria Prodan, investiţie de un milion de euro în Dubai: „Fac avere pentru copiii mei”
Anamaria Prodan, investiţie de un milion de euro în Dubai

Anamaria Prodan, investiţie de un milion de euro în Dubai. Impresara  a făcut afaceri cu șeicii și a participat la câteva lansări importante.

Mai multe vedete din România au participat în Dubai la două dintre cele mai fastuoase evenimente sportive și mondene din lume, I success – International Awards și Superkombat Fighting Championship.

Citeşte şi: Anamaria Prodan s-a sărutat cu un bărbat celebru? Ce spune impresara: „Soţia lui se afla lângă noi”

Anamaria Prodan, investiţie de un milion de euro în Dubai

Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici de Eduard Irimia!

Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic. Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut.

Sunt primul investitor, un milion de euro! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva.

O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul„, a declarat impresara pentru Click.ro.

Anamaria Prodan: „Ştii ce se întâmplă cu trădătorii”

Legat de perioada grea prin care trece acum, Anamaria Prodan a declarat că avocaţii se ocupă de povestea care a apărut recent în presă şi anume că Reghe şi-ar fi premediat ieșirea din această căsnicie. Mai precis ar fi blocat banii familiei din anumite conturi, investind într-o firmă cu actuala parteneră și cu fiul lui cel mare.

Este o poveste unde avocații se voi uita foarte atent, este o poveste urâtă, care nu are de-a face cu numele Anamaria Prodan sau cu numele copiilor mei și nu vreau vreodată să cobor în această mocirlă ordinară. Este o poveste nedemnă pentru Laurențiu Reghecampf iar, dacă a făcut așa ceva, Dumnezeu va avea grijă!

Știi ce se întâmplă cu trădătorii! Pentru mine capul plecat sabia îl taie primul.

Habar nu ai ce-ți rezervă viitorul, asta numai Dumnezeu știe! Următorul soț cu siguranță o să fie unul care atunci când intră undeva cu mine se va face liniște„, a mai mărturisit Anamaria Prodan pentru aceeaşi sursă.