Ce pensie are Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîţu Stoian. Nu se compară cu veniturile artistului

Ce pensie are Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîţu Stoian. Femeia este de ceva vreme pensionară, iar suma de bani încasată, lunar, de la Casa de Pensii din Arad a fost dezvăluită de soțul acesteia, în declarația de avere depusă.

09 ian. 2022, 16:49
Ce pensie are Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîţu Stoian. Nu se compară cu veniturile artistului
Ce pensie are Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîţu Stoian

Ce pensie are Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîţu Stoian. Când vine vorba despre câştiguri financiare, artistul era departe de sora, care încasează lunar o sumă modestă.

Ce pensie are Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîţu Stoian

Maria Tărchilă încasează lunar o sumă destul de mică, însă are sprijin din partea soțului său, care fost cadru militar, pensionar la rândul lui. Potrivit declarației de avere depusă de soțul ei, pe lângă casa de 300 mp în localitatea Sâleani și un autoturism marca Opel fabricat în anul 2014, sora lui Petrică Mîţu Stoian are o pensie de 15.000 de lei pe an, adică aproximativ 1.250 de lei lunar, scrie Wowbiz.ro.

În schimb, soțul Mariei Tărchilă, Petru, primește o pensie mai mare. Acesta încasează lunar de la stat aproximativ 5.000 de lei, sumă la care se adaugă și banii pe care îi câștigă din activitatea de profesor la Facultatea de Științe Umaniste și Sociale din cadrul Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad.

Citeşte şi: Reacția surorilor lui Petrică Mîțu Stoian după ce au fost numite „hiene”. Ce decizie crucială au luat în privința moștenirii: „A lucrat pentru știu eu cine”

Scandal pe averea lui Petrică Mîţu Stoian

Imediat după moartea artistului a pornit un scandal imens ce a vizat averea artistului, în condițiile în care Petrică Mâțu Stoian nu a avut copii. Averea lui Petrică Mâțu Stoian nu se rezumă doar la imobile, mașini sau conturi bancare, ci și la banii proveniți din drepturile de autor.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian a declarat că artistul nu avea nimic pe numele lui. Mai mult decât atât, aceasta este de părere că Doru Gușman deține tot ce îi aparținea interpretului de muzică populară.

Deocamdată, am deschis succesiunea și a rămas setată pentru ianuarie întâlnirea la doamna notar. Unii spun că nu va fi nimic, alții spun că e o avere. Noi nu urmărim averea nimănui, nici a lui Petrică, dacă va fi ceva, o să-i facem lui pomenile.

Și casa, nu știu exact a cui este. Casa din Craiova nu era a lui Petrică și se pare că nici casa de la țară nu era a lui. Se pare că acea casă este pusă pe o firmă. Nu este nimic clar momentan.

Acționara din firmă este familia la care Petrică a stat, noi nu am găsit acte care să dovedească cum a stat. Domnul Gușman deține tot ceea ce are Petrică Mîțu Stoian, se pare. Însă nu suntem siguri, așa că așteptăm să verifice notarul”, a declarat Maria Tărchilă la un post de televiziune.