Reacția surorilor lui Petrică Mîțu Stoian după ce au fost numite „hiene”. Ce decizie crucială au luat în privința moștenirii: „A lucrat pentru știu eu cine”

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian au avut parte de jigniri și scandaluri după moartea maestrului, iar acum Maria Tarchila a clarificat situația în ceea ce privește averea fratelui ei.

26 dec. 2021, 14:25
Reacția surorilor lui Petrică Mîțu Stoian după ce au fost numite „hiene”. Ce decizie crucială au luat în privința moștenirii: „A lucrat pentru știu eu cine”

Surorile regretatului Petrică Mîțu Stoian nu au fost ocolite de scandal și jigniri, după trecerea în neființă a maestrului. În ceea ce privește averea marelui artist, surorile sale au făcut ceea ce este firesc și au deschis succesiunea, însă procedura poate mai mult de un an.

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian nu au fost invitate la concertul in memoriam. Ce spune Constantin Enceanu

După moartea lui Petrică Mîțu Stoian, familia și apropiații au fost umiți să afle că agoniseala de-o viață a acestuia nu-i aparținea în totalitate. Bunurile erau achiziționate prin firma în care era partener chiar cu impresarul sau, Doru Gușman si, astfel, jumătate din avere i-ar ramâne lui Doru Gușma

Impresarul Doru Gușman le-a întâlnit pe surorile lui Petrică Mîțu Stoian la parastas și le-a acuzat că sar ca niște hiene pe moștenirea fratelui lor.

Sora artistului, Maria Tărchilă face lumină în ceea ce priește moștenirea lui Petrică Mîțu Stoian. Aceasta a declarat că lasă la atitudinea legii să hotărască ce se va întâmpla cu averea lui Mîțu și a adăugat că nu are nicio pretenție în ceea ce privește moștenirea.

Mai mult, sora regretatului artist a declarat că, în cazul în care va primi o parte din averea lui Petrică Mîțu Stoian, va dona banii săracilor.

”Am fost la parastas, ne-am salutat frumos, n-am nimic cu el, nici el cu mine, legea hotaraste tot! E deschisa succesiunea, asteptam sa vedem, ar putea dura si un an de zile, nu merge asa repede. Ce au facut, e treaba lor, vedem ce hotaraste legea. Daca e in favoarea lui, sa fie… Nu ma intereseaza averea lui, vreau sa se faca dreptate. Si daca voi primi ceva din avere, o dau la saraci, mie nu-mi trebuie.

Cadoul de Crăciun al lui Petrică Miţu Stoian pentru români. Melodiile de suflet, lăsate moştenire pentru sărbători

Nu-mi trebuie avere cum spune ca au sarit hienele, o dau la saraci. Nu-mi trebuie nimic de la Mitu ca nu a muncit pentru mine, a lucrat pentru stiu eu cine… Ne-a facut hiene, ca am venit noi, hienele, sa luam. Ce hiene am fost noi ca nu l-am deranjat niciodata nici pe impresar, nici pe mine.”, a declarat Maria Tarchila pentru Star Popular.