Ce pensie are Saveta Bogdan. Suma scandaloasă pe care o primește interpreta de muzică populară de la statul român

Mulți români o îndrăgesc și o respectă pe Saveta Bogdan. Vocea inegalabilă și talentul artistei sunt apreciate chiar și peste hotare.

30 mart. 2022, 22:58
Ce pensie are Saveta Bogdan. Suma scandaloasă pe care o primește interpreta de muzică populară de la statul român

Ce pensie are Saveta Bogdan. Puțini știu însă că interpreta de muzică populară are o pensie care e absolut la limita bunului simț. Aceasta primește de la stat doar 1.200 de lei.

Ce pensie are Saveta Bogdan. Suma scandaloasă pe care o primește interpreta de muzică populară de la statul român

„Eu am o pensie de 1.200 de lei și noroc, că mai iau încă jumătate din valoarea ei, de la UCIMR, și că mă mai cheamă lumea să mai cânt. În pandemie nu ne-a mai luat nimeni, nicăieri.

Acum mai cânt seara la Taverna Covaci în Centrul Vechi și uite așa mă pot descurca și eu, greu, dar mă descurc”, a mărturisit Saveta Bogdan, potrivit surselor citate de Fanatik.

Cântăreaţa de muzică populară Saveta Bogdan (75 de ani) a avut un șoc când a văzut factura la gaze. Artista a mărturisit că traversează o perioadă dificilă. Aceasta s-a văzut nevoită să stea îmbrăcată în haie groase în propria casă, ca să nu mai fie nevoită să dea drumul la căldură şi, astfel, să plătească facturi uriaşe. Ea a dezvăluit că s-a trezit cu o factură uriașă de 800 de lei și că nu i-a venit să creadă când a văzut.

Citește și: Altă interpretă de muzică populară îşi prevesteşte moartea după Petrică Mîțu Stoian! Mioara Velicu şi-a pregătit deja locul de veci: „E ca şi cum ţi-ai face o casă!”
Saveta Bogdan a spus că a băgat în priză un calorifer electric pentru a se încălzi și încearcă să economisească îmbrăcându-se foarte gros.

„Mi-a venit 800 de lei. Căldura nu este cum trebuie, iar eu am băgat în priză un calorifer electric. În baie e foarte frig de nu poți să te speli. Mi-a venit 800 de lei, aici am 600 de lei, dar eu am fost plecată și în America. Am fost acolo, am făcut în scris, aștept rezultatul„, a mărturisit Saveta Bogdan la Antena Stars.

Citește și: Momente teribile pentru una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Fetiţa ei de doar câteva săptămâni, botezată de urgenţă la terapie intensivă. Micuţa s-a detubat singură