Momente teribile pentru una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Fetiţa ei de doar câteva săptămâni, botezată de urgenţă la terapie intensivă. Micuţa s-a detubat singură

Cristina Drăgan Diaconescu a trecut de la agonie la extaz. La scurt timp după naşterea celui de-al patrulea copil, bucuria i-a fost umbrită de vestea teribilă că micuţa a contractat o formă gravă de viroză, necesitând internare pe secţia de terapie intensivă.

21 feb. 2022, 16:56
Momente teribile pentru una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Fetiţa ei de doar câteva săptămâni, botezată de urgenţă la terapie intensivă. Micuţa s-a detubat singură

Momente teribile pentru una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi. Imediat ce a devenit mămica Sofiei, Cristina Drăgan Diaconescu avea să trăiască cel mai cumplit coşmar. La doar cinci săptămâni de viaţă, micuţa Sofia a contractat de la fraţii ei un virus care a determinat dezvoltarea unei forme grave de pneumonie, ce a necesitat internarea de urgenţă pe secţia de terapie intensivă şi intubarea. Medicii nu i-au ascuns că fetiţa se află în stare gravă.

Bucuria nu a ținut foarte mult, la cinci săptămâni Sofia a luat o viroză de la frații mai mari adusă de la grădiniță. Am ajuns la spital, pentru că tuşea și respiră greu. Echipa de medici pneumologi a văzut-o și au decis să o interneze. Diagnosticul inițial a fost bronșiolită cu vsr iar situația s-a agravat, din păcate. A ajuns în terapie intensivă de urgență chiar de Sf Nicolae. A fost pusă pe aparatul de oxigen, peste noapte s-a decompensat și au intubat-o. A fost un șoc când am găsit-o intubată.

Șefa de secție de la terapie intensivă mi-a zis pe un ton hotărât că situația este foarte gravă. Era infectată și cu o bacterie din tractul ei respirator. Nici nu ieșea în analize, atât de parșivă a fost. Au pus-o pe un antibiotic mai puternic care a salvat-o. Am pătimit, treceau orele greu, doamna doctor îmi spunea că e grav și că trebuie să avem răbdare. Am avut încredere în medici, niște doctorițe extraordinari”, a declarat Cristina Drăgan Diaconescu pentru Star Popular.

Citeste si Dezvăluiri tulburătoare ale interpretei Olguţa Berbec despre mentorul său Petrică Mîţu Stoian: „Mă gândeam că poate e prea mult pentru mine”

Momente teribile pentru cântăreaţa Cristina Drăgan Diaconescu. A fost la o aruncătură de băţ de a-şi pierde copilul nou-născut

Micuţa Sofia a petrecut în spital nu mai puţin de trei săptămâni, jumătate din această perioadă fiind internată pe secţia ATI. Luând în calcul cel mai teribil scenariu, mămica a considerat de cuviinţă să cheme preotul să o boteze pe micuţă. Bebeluşul,  alintat ”fiara” pentru puterea de care a dat dovadă, şi-a revenit, însă, în mod miraculos. Când medicii au decis ca a două zi s-o detubeze, Sofia s-a detubat singură peste noapte.

Sofia a fost botezată, fix când a intrat la terapie intensivă. A venit părintele Ioan Ruse și a botezat-o de urgență în terapie intensivă. Se face o rânduiala mult mai simplificată și se stropește cu apă sfințită. Foarte mulți preoți s-au rugat pentru noi, foarte mulți oameni ne-au sprijinit și ne-au dat putere să mergem mai departe. Am trăit acele momente cu lacrimi, disperare, bucurie, deznădejde, toate au fost în sufletul meu. Dar am ieșit mai puternici și am învățat să prețuim darul vieții”, a mai declarat Cristina Drăgan Diaconescu pentru Star Popular.

La începutul lunii ianuarie, Sofia a avut parte de continuarea slujbei de botez care, de data asta, s-a ţinut în biserică. La scurt timp, un alt necaz s-a abătut asupra familiei, după ce mai mulţi membri ai familiei au făcut covid.

Am avut covid, ea a făcut pneumonie interstiţială de la acest covid. Medicii s-au temut ținând cont de istoricul ei medical dar nu a mai necesitat tratament prelungit”,  a mai declarat Cristina Drăgan Diaconescu.

Citeste si Clipe de teroare pentru Florin Salam! Manelistul, amenințat cu un cuțit de un interlop român!