Ce pensie are Tudor Gheorghe după 60 de ani pe scenă. „Pentru un artist este o pensie bună!”

Tudor Gheorghe îi încântă de 60 de ani pe români cu recitalurile sale muzicale, dar şi cu piese de comedie și de dramă.

07 feb. 2022, 08:17
Ce pensie are Tudor Gheorghe după 60 de ani pe scenă. „Pentru un artist este o pensie bună!”
Ce pensie are Tudor Gheorghe după 60 de ani pe scenă

Ce pensie are Tudor Gheorghe după 60 de ani pe scenă. „Pentru un artist este o pensie bună!”. Marele artist a declarat că este mulţumit cu suma pe care i încasează lunar de la statul român.

Ce pensie are Tudor Gheorghe după 60 de ani pe scenă. „Pentru un artist este o pensie bună!”

„Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acuma. Pentru un artist este o pensie bună”, a declarat maestrul Tudor Gheorghe la Antena 3. Artistul a reamintit nedreptățile la care sunt supuși unii dintre colegii săi, făcând aluzie la Alexandru Arşinel, demis din funcţia de director adjunct al Teatrului „Constantin Tănase” de către primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Ce pensie are Ilie Năstase. A fost parlamentar și are gradul de general – maior, cu două stele, în retragere

Tudor Gheorghe a vorbit şi despre cum a ajuns societatea să fie dezbinată din cauza crizelor care au îngenunchiat România. „Nu cred că ne ţine cineva. Că vezi doamne, de afară ni se pun piedici. Nu! Noi suntem cu cozile noastre de topor, noi suntem cei care ne-am vândut ţara şi am făcut-o pe gratis pentru interese meschine, minore ale unor indivizi care, este adevărat că s-au îmbogățit şi ei şi copiii şi strănepoții lor, şi nu o să-i judece nimeni, din păcate. Dar asta este viaţa. Eu cred însă că această ţară mai are resurse, nu din punct de vedere material. Că resurse există sub pământul ăsta. Se ştie că avem gaze, avem potențial energetic foarte mare. Avem un potențial creator extraordinar. Asta trebuie speculat, cu asta trebuie noi să ne ducem în străinătăţuri”, a spus Tudor Gheorghe.

Ce pensie are Tudorel Stoica, fostul câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua. „Eram mort, dacă nu mă ajuta Ceaușescu!”

Artistul a fost întrebat dacă l-au speriat facturile la energie şi gaze: „Am marea șansă că nu am noțiunea lor. Nu ştiu despre ele. Mi le plătește fiul. Ei se ocupă, eu nu am noțiunea banilor!”.