Ce pensie avea Cornelia Catanga. Mărturii făcute de apropiații regretatei soliste

Cornelia Catanga a murit vineri dimineața, la vârsta de 63 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost internată după ce a fost diagnosticată cu Covid-19.

27 mart. 2021, 21:16
Ce pensie avea Cornelia Catanga. Mărturii făcute de apropiații regretatei soliste

Cornelia Catanga a murit vineri dimineața, la vârsta de 63 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost internată după ce a fost diagnosticată cu Covid-19.

Solista a fost înmormântată astăzi la cimitirul Ghencea Civil din Bucureşti. Răpuși de durere, soțul, prietenii și familia au condus-o pe ultimul drum.

„Inima mea, viața mea, sufletul meu. Cui mă lași, ce fac eu fără tine”, a spus Aurel Pădureanu, plângând după cea care i-a fost alături mai bine de 30 de ani.

Vestea trecerii în neființă l-a împietrit de durere pe Aurel Pădureanu, dar l-a și îngrijorat foarte tare gândindu-se că nu are bani să o înmormânteze. Tocmai de aceea, soțul Corneliei Catanga i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali.

„Noi dormeam, era 4:45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea „Mara, a murit Cornelia!”. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, erau bulversați, șocați.

Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace. Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la tv nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a spus Mara Bănică.

Auzind de problemele cu care se confruntă familia Corneliei Catanga, Gigi Becali s-a oferit să o ajute cu banii pentru înmormântare.

”O voi înmormânta, ce să fac?!’, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.ro.

Ce pensie avea Cornelia Catanga

Faptul că familia Corneliei Catanga avea probleme financiare mari era un lucru știut de apropiații acesteia.

Cornelia Catanga le-a spus mai multor prieteni că pensia ei era de 1.600 de lei, în timp ce altora le menționa suma de 4.000 de lei, după cum au declarat mai multe surse pentru impact.ro. De asemenea, fiul acesteia primea o sumă de bani ca însoțitor al unei persoane oarbe, primind contravaloarea minimului pe economie. Această sumă nu ar depăși 1500 de lei lunar.

„Nu am bani nici de pâine”

Și la una dintre aparițiile sale televizate, de acum patru luni de zile, Cornelia Catanga s-a plâns de faptul că nu ar fi avut nici măcar bani de pâine.

„Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?”, a mărturisit Cornelia Catanga, la Antena Stars, în noiembrie 2020.

 

 

 

 


loading...