Ce pensie primeşte lunar Serghei Mizil. Nimeni nu se aştepta la o asemenea sumă

Ce pensie primeşte lunar Serghei Mizil. Este unul dintre cele mai asumate persoane publice şi nu se fereşte să spună ceea ce gândeşte, indiferent de repercursiuni. Deşi, de multe ori a fost catalogat ca fiind un om căruia nu îi place munca, acesta a avut succes la bani.

22 apr. 2022, 20:25
Ce pensie primeşte lunar Serghei Mizil. Nimeni nu se aştepta la o asemenea sumă
Ce pensie primeşte lunar Serghei Mizil

Ce pensie primeşte lunar Serghei Mizil. Recent, fostul “copil de bani gata” al regimului Ceaușescu a dezvăluit câţi bani primeşte de la stat. În cel mai recent episod al podcastului „Pe bune”, realizat de Serghei împreună cu fiica sa mai mică, Ana Mizil, acesta a făcut o dezvăluite surprinzătoare.

Citeşte şi: Ce a păţit Serghei Mizil în vacanţă. „Nici trecere de pietoni nu au! Barăci de lemn! Nu îți dau voie nici să înoți”

Ce pensie primeşte lunar Serghei Mizil

Serghei Mizil a dezvăluit ce sumă primeşte de la stat în fiecare lună. „Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…”, a precizat omul de afaceri.

În acelaşi timp, în spirit de glumă, cel cu care vorbea i-a recomandat să depună actele pentru ajutorul acordat de stat: „Vezi că trebuie să aplici pentru vouchere, să nu le pierzi!”.

Înainte de Revoluție, Serghei Mizil aducea din străinătate haine și obiecte la care populația de rând nici nu îndrăznea să viseze. Aparatele video, casetele video/audio sau gecile de blugi erau vândute în țară la prețuri foarte mari.

Ulterior, fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil a ajuns om de afaceri. La Cena și Cena 2 sunt două dintre localurile care, de-a lungul timpului, i-au adus mulți bani.

Cum arată soţia lui Serghei Mizil

Chiar dacă pare un bărbat dur, Serghei este familist convins. Este căsătorit cu Cora, o prezenţă extrem de discretă în showbizul autohton. La cei 60 de ani ai săi, femeia arată impecabil si are un tonus de invidiat.

În cadrul unui interviu,  unul dintre cei mai excentrici bărbaţi din showbiz declara faptul că soţia lui, Cora, i-a schimbat viaţa.  “A scos tot ceea ce aveam mai bun din mine. Nu obisnuiam sa arat si latura asta”, spunea Serghei despre femeia care îi stă alături de ani buni.

Cora refuză să îmbătrânească şi în toate imaginile afişează o siluetă perfectă şi un chip cu cel puţin 20 de ani mai tânăr. Soţia lui Serghei Mizil se ocupă cu activităţile ce ţin de exoterism. (Vezi AICI imaginea cu soţia lui Serghei Mizil)