Cum arată soţia lui Serghei Mizil. Cora are 60 de ani şi arată impecabil

Cum arată soţia lui Serghei Mizil. Chiar dacă pare un bărbat dur, Serghei este familist convins. Este căsătorit cu Cora, o prezenţă extrem de discretă în showbizul autohton. La cei 60 de ani ai săi, femeia arată impecabil si are un tonus de invidiat.

12 dec. 2021, 11:21
Cum arată soţia lui Serghei Mizil. Cora are 60 de ani şi arată impecabil
Cum arată soţia lui Serghei Mizil

Cum arată soţia lui Serghei Mizil. În cadrul unui interviu,  unul dintre cei mai excentrici bărbaţi din showbiz declara faptul că soţia lui, Cora, i-a schimbat viaţa.  “A scos tot ceea ce aveam mai bun din mine. Nu obisnuiam sa arat si latura asta”, spunea Serghei despre femeia care îi stă alături de ani buni.

Citeşte şi: De la ce a izbucnit scandalul dintre Serghei Mizil și Mădălin Voicu. Au fost ca fraţii, iar acum se urăsc de moarte!

Cum arată soţia lui Serghei Mizil

Cora refuză să îmbătrânească şi în toate imaginile afişează o siluetă perfectă şi un chip cu cel puţin 20 de ani mai tânăr. Soţia lui Serghei Mizil se ocupă cu activităţile ce ţin de exoterism.

Am simţit mereu energii, dar nu m-a interesat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket şi am stat ceva pentru că la un moment dat am intrat într-o stare şi am auzit voci, n-am găsit explicaţii. Bineînteles că primele lucruri la care m-am gândit a fost că aveam o variaţie hormonală.

A fost un mesaj clar, am simţit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Mai întâi am încercat să neg, pentru că nu înţelegeam. După câteva ore mi-am dat seama că nu e asta soluţia, nu poţi să fugi din faţa propriei tale fiinţe. Nimeni nu m-a liniştit, s-a legat cumva cu alte semne (…)

Eu am început să mă documentez, să caut explicaţii, mi se părea că sistemul meu de noţiuni nu era complet. Nu ştiam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii. E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii şi cumva trebuia sa ajung să înţeleg măcar un fir din toată chestia asta. Nu i-am spus lui Serghei, el are experienţe, dar le neagă. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens”, a explicat Cora la o emisiune TV.


loading...
Partenerii noștri