Ce pensie primește Maria Ciobanu în America. În România primea doar 1.200 de lei!

Maria Ciobanu s-a mutat de mai mulți ani în America, după ce și-a încheiat cariera muzicală de 40 de ani. Artista primește o pensie lunară, însă suma nu e deloc una care să impresioneze.

06 iun. 2022, 21:57
Ce pensie primește Maria Ciobanu în America. În România primea doar 1.200 de lei!
Ce pensie primește Maria Ciobanu în America

Ce pensie primește Maria Ciobanu în America. Artista a avut o carieră în lumea muzicală de 40 de ani, fiind supranumită „Ciocârlia muzicii românești”. Maria Ciobanu primeşte de la statutul român doar 1.200 de lei lunar. Artista susține că din această sumă nu ar putea să trăiască, fiind mult prea mică.

1.200 de lei în România, 1.000 de dolari în America

În America, Mariei Ciobanu şi soțul ei, care a reușit să obțină cetățenia americană, duc o viață lipsită de griji. Mai mult de atât, artista a avut grijă să facă avere în timpul vieții și nu și-a pus baza în pensie. „După 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200?”, spunea Maria Ciobanu pentru Click!.

Maria Ciobanu și-a făcut testamentul. Cine va primi averea de 2 milioane de euro a artistei. Interpreta de muzică populară are și multe terenuri și case!

Maria Ciobanu trăiește într-un carier de lux din Los Angeles, acolo unde o are aproape și pe fiica ei, Camelia Ciobanu. Ea are și cetățenie americană și beneficiază și de o pensie din partea statului american, de 1.000 de dolari. Întrebată de această pensie pe care o încasează de la statul american, Maria Ciobanu nu a dorit să comenteze prea multe despre acest fapt. „Nu vă interesează pe voi acest lucru, cât iau pensie, dacă iau pensie, dacă o pierd că mă mut aici. Eu trăiesc acolo alături de copiii mei. Nu se pune vorba despre bani”, a declarat Maria Ciobanu pentru Impact.

Maria Ciobanu a publicat o poză care infirmă toate zvonurile. Prima imagine cu artista de 84 de ani, după ce s-a spus că e bolnavă

Maria Ciobanu și-a făcut și testamentul, pentru că nu ar dori niciodată ca după ce ea nu va mai fi, copiii să se certe pe avere. Din ce se cunoaște până în acest moment, Maria Ciobanu ar fi strâns o avere imensă de 2 milioane de euro, mai multe case în America și România, dar și terenuri și bijuterii de peste 100.000 de euro!