Maria Ciobanu a publicat o poză care infirmă toate zvonurile. Prima imagine cu artista de 84 de ani, după ce s-a spus că e bolnavă

Maria Ciobanu trăieşte de ani buni în America, iar informaţiile despre starea sa de sănătate sunt adesea contradictorii.

21 apr. 2022, 10:48
Maria Ciobanu a publicat o poză care infirmă toate zvonurile. Prima imagine cu artista de 84 de ani, după ce s-a spus că e bolnavă

Recent, s-a zvonit că Maria Ciobanu ar fi bolnavă, însă ultima imagine postată de artista de 84 de ani pe reţelele de socializare ţin să dezmintă bârfele. În fotografie, ea apare alături de soţul şi fiica ei, Camelia, şi este foarte aranjază, machiată şi coafată.

Maria Ciobanu locuiește în America de patru ani, unde duce o viaţă lipsită de griji, dar şi-ar dori ca ultimii ani din viaţă să şi-i petreacă în România. „Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec și îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu„, spune artista, care a împlinit recent 84 de ani.

Citeşte şi Maria Ciobanu și-a făcut testamentul. Cine va primi averea de 2 milioane de euro a artistei. Interpreta de muzică populară are și multe terenuri și case!

Fotografia a fost publicată pe contul de Facebook al Cameliei, fiica artistei, care are grijă de părinţi în casa sa din Los Angeles. În stânga Cameliei se află sţul Mariei Ciobanu, Mircea Câmpeanu, cu care artista este căsătorită de 41 de ani.

Citeşte şi Ionuț Dolănescu, anunţ de ultimă oră despre Maria Ciobanu: „Să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu”