Ce pensie uriașă are Dumitru Dragomir. ”Mitică” recunoaște cu nonșalanță: ”Nu mai am nevoie de niciun ban”

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, recunoaște că, pe lângă sumele impresionante pe care le câștigă din afaceri, încasează de la stat o sumă lunară care l-ar face invidios pe orice angajat.

29 oct. 2023, 20:51
Ce pensie uriașă are Dumitru Dragomir. ”Mitică” recunoaște cu nonșalanță: ”Nu mai am nevoie de niciun ban”

Dumitru Dragomir a spus că are o pensie de aproximativ 4.000 de euro pe lună, astfel că nu scoate niciun ban din firmele pe care le-a pus pe picioare și pe care, conform acestuia, le-a lăsat deja fiului său. Fostul șef de la LPF a precizat cum a ajuns să aibă această remunerație lunară.

”Bani deoparte nu am, pentru că mi-am asigurat bătrânețea prin pensie. Eu am plătit 6000 de dolari în fiecare lună la stat pentru pensie. Am aproape 4000 de euro. Cam 20.000 de lei. Asta adăugată la pensia de la parlament care e tăiată deocamdată, dar începe să curgă, așa am înțeles.

Mi-am asigurat pensia și nu mai am nevoie de niciun ban. Îți mai dau ceva în premieră. Eu am trei societăți făcute în 1989. Cum am ieșit de la arest, pentru că pe mine m-au ținut 7 luni acolo. M-am judecat și m-au achitat, pentru că eu nu aveam nicio vină. După ce am ieșit, am făcut trei firme. Toate de succes. Aia cu presa, construcțiile și hotelul.

Citește și: VIDEO Clipe groaznice pentru vedeta lui Liverpool. Părinții i-au fost răpiți dintr-o benzinărie

Jur că nu am luat un leu din nicio firmă. De 32 de ani. Nici salariu, nici prime, nimic, nimic. Am plătit taxe la stat și am dezvoltat mai departe firmele, să rămână copiiilor și nepoților mei.

Dar eu, Mitică Dragomir, nu am luat un salariu sau o prima sau ceva din firmele astea. Niciodată, niciun leu. Acum vreo 5-6 ani le-am trecut pe numele fiului meu”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

În 2021, Dumitru Dragomir susținea că are o pensie de 12.000 de lei lunar.

Dumitru Dragomir a fost președintele LPF în perioada 1996 – 2013.

Citește și: Gigi Becali, anunţul care îl bulversează total pe Dănuţ Lupu. Veste teribilă pentru fostul fotbalist aflat după gratii