Gigi Becali, anunţul care îl bulversează total pe Dănuţ Lupu. Veste teribilă pentru fostul fotbalist aflat după gratii

Gigi Becali a transmis că vrea să facă o cerere prin intermedeiul căreia să solicite ca Dănuţ Lupu, condamnat la şapte luni şi 10 zile de închisoare, să fie lăsat să lucreze la academia celor de la FCSB pe perioada detenției.

28 oct. 2023, 11:42
Gigi Becali, anunţul care îl bulversează total pe Dănuţ Lupu. Veste teribilă pentru fostul fotbalist aflat după gratii
Gigi Becali, anunţul care îl bulversează total pe Dănuţ Lupu. Veste teribilă pentru fostul fotbalist aflat după gratii / Colaj foto: Fanatik

Gigi Becali, anunţul care îl bulversează total pe Dănuţ Lupu. vestea proastă pentru fostul internaţional este că acest lucru nu se poate realiza, pentru moment. Dănuț Lupu încă se află în perioada de carantină, la Penitenciarul Rahova, și abia după expirarea acesteia Gigi Becali va putea întocmi solicitarea respectivă.

Citeşte şi: Dănuț Lupu părăsit în spatele gratiilor! Care este motivul pentru care soția lui nu îl vizitează în închisoare

„Mă voi ține de cuvânt, dar eu trebuie să fac totul conform legii. Nu am făcut până acum nicio hârtie, dar o voi face. Și o să vă explic de ce nu am făcut. În primul rând, trebuie să treacă peste perioada de carantină de 21 de zile, iar apoi trebuie să vadă la ce penitenciar îl mută. Mi se pare că el este acum la Rahova, nu știu exact unde este.

Cel mai împortant lucru pentru demersul meu este, însă, ca el să primească ordinul de a executa pedeapsa în regim deschis. Dacă nu primește ordinul ăsta eu nu îl pot scoate de acolo. Dacă primește ordinul executării în regim deschis, apoi el trebuie să facă cerere de a ieși la muncă. Și atunci intervin eu și voi lua legătura cu avocații lui Dănuț Lupu. Voi afla la ce penitenciar este mutat și voi solicita să vină la mine la bază.

Mă voi folosi de experienta lui de fost fotbalist și ii voi cere ajutorul aici la mine la bază. Ii voi pune la dispoziție și mașină, totul. Dar, hai să facem totul pas cu pas. Trebuie respectată legea și sunt niște pași de urmat”, a declaart Gigi Becali pentru ProSport.

Aşadar, Dănuț Lupu speră să i se aprobe executarea pedepsei în regim deschis, ceea ce i-ar simplifica mult situația și i-ar permite lui Gigi Becali să depună solicitarea ca acesta să lucreze la baza FCSB.