Ce pensie va încasa poliţistul implicat în tragedia de la Piteşti, unde un om a murit

Unul dintre poliţiştii acuzaţi că l-au ucis pe bărbatul în vârstă de 63 de ani, în Piteşti, s-a pensionat imediat după incident. Acesta urmează să primească lunar o pensie în valoare de 4.500 de lei.

20 apr. 2021, 16:40
Ce pensie va încasa poliţistul implicat în tragedia de la Piteşti, unde un om a murit
Ce pensie va încasa poliţistul implicat în tragedia de la Piteşti, unde un om a murit

Ce pensie va încasa poliţistul implicat în tragedia de la Piteşti, unde un om a murit. Unul dintre poliţiştii acuzaţi că au ucis un om la Piteşti s-a pensionat şi urmează să încaseze o pensie în valoare de 4.500 de lei. iar celălat a fost suspendat din funcţie pe perioada cercetării.

Ce pensie va încasa poliţistul implicat în tragedia de la Piteşti, unde un om a murit

Poliţistul care a ieşit la pensie după incidentul de la Piteşti va încasa lunar 4.500 de lei. Cei doi agenţi de Poliţie acuzaţi că au ucis un bărbat în vârstă de 63 de ani au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Vă reamintim că victima, Barbu Alexandru, a murit după ce ar fi fost dat cu capul de asfalt în urma unei intevenții mult prea brutale a polițiștilor din Pitești. În urma analizei medicilor legiști, bărbatul ar fi decedat urma unei asfixieri mecanice, iar cei do agenți au fost reținuți pentru loviri cauzatoare de moarte, și nu pentru ucidere din culpă

Citește și: Dezvăluiri cutremurătoare făcute de un martor la intervenția polițiștilor din Pitești în urma căreia un bărbat a murit: „Au tăbărât pe el”

Cei doi polițiști au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce, duminică, fuseseră reținuți de procurori. Decizia a fost luată luni de Tribunalul Argeș, conform ziarului Epitești. Ilie Florea şi Daniel Drăghici vor sta în arest preventiv până pe 18 mai. Trei polițiști au fost audiați până în prezent în cazul bărbatului care a murit vineri la Pitești, în urma intervenției polițiștilor.

„S-a schimbat încadrarea din ucidere din culpă în loviri cauzatoare de moarte. Pentru infracțiunea gravă, loviri cauzatoare de moarte, legea prevede pedeapsa închisorii de la 6 la 12 ani”, anunța duminică seară, imediat după reținerea pentru 24 de ore a polițiștilor, Ștefan Marius Ionel, procurorul-șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Poliţiştii implicaţi în tragedia de la Piteşti, unde un bărbat a murit asfixiat, vor să fie cercetaţi în libertate.

Citeşte şi Lucian Bode, despre cazul de la Piteşti: Cei vinovaţi vor plăti. Nu este corect să punem semnul egal între tragedia de la Piteşti şi restul acţiunilor