Ce pietre ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Fiecare semn zodiacal este coordonat de planete diferite şi, astfel, ai afinităţi pentru pietre preţioase sau semipreţioase specifice. Iată ce piatră se potriveşte zodiei tale.

RomaniaTV.net
17 mai 2014, 19:35
Ce pietre ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Berbec

Pentru Berbeci, pietrele norocoase sunt diamantul, ametistul si smaraldul. Diamantele pentru noroc si sanatate, ametist pentru activarea rabdarii si smarald pentru protejarea de evenimente negative.

Taur

Daca esti in zodia Taurului, cele mai potrivite pietre pentru tine sunt smaraldul, cuartul roz si lapis lazuli. Smaraldul este pentru ridicarea respectului de sine, cuartul roz pentru noroc, iar lapis lazuli pentru conectarea cu eul interior.

Gemeni

Pentru persoanele nascute in zodia Gemenilor, pietrele care le aduc noroc sunt agata, turmalina si citrinul. Agata pentru vindecare, turmalina pentru concentrare si citrinul pentru ridicarea starii de spirit.

Rac

Racilor li se potrivesc perlele, piatra lunii si peridotul. Perlele ajuta la intarirea intelepciunii, piatra lunii limpezeste mintea, iar peridotul ii vindeca de depresii si anxietati.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.