Ce planete sunt RETROGRADE in luna mai 2022? Cum te influenteaza fiecare!

Mercur retrograd dureaza aproximativ trei saptamani, efectele sale simtindu-se mai acut in aceasta perioada.

07 mai 2022, 08:32
Ce planete sunt RETROGRADE in luna mai 2022? Cum te influenteaza fiecare!

Planete retrograde! Inceputul lunii mai a stat sub semnul intrarii in retrograd a lui Pluto. La aproximativ doua saptamani distanta – 10 mai – Mercur intra si el in retrograd. Astefel ca te poti astepta la o multime de evenimente nu tocmai confortabile, dar care au menirea lor.

Horoscop Urania mai 2022. Grijă mare, avem Mercur retrograd, toate zodiile sunt în alertă
La ce sa te astepti de la cele doua planete retrograde
Chiar daca cele doua retrograde sunt diferite ca energie, faptul ca au loc impreuna influenteaza pe toata lumea, indiferent de zodie. Dar sa le luam pe rand.

Pluto retrograd (29 aprilie – 8 octombrie)
Pluto retrograd nu se simte atat de intens precum Mercur retrograd. Si, totusi, va trebui sa acorzi atentie maxima acestei perioade. Mai ales ca, miscandu-se atat de incet, va trece ceva vreme pana cand vei constientiza efectele acestui retrograde.

Mercur retrograd, insa, dureaza aproximativ trei saptamani, efectele sale simtindu-se mai acut in aceasta perioada, dar si cu ceva timp inainte si dupa retrogradarea propriu-zisa (cunoscuta in termeni astrologici ca „umbra retrograde”).

Stellium in Pesti inainte de retrograde si eclipse. Astrologii asteapta cu nerabdare acest EVENIMENT!
Mercur retrograd (10 mai – 3 iunie)
Mercur isi incepe retrogradarea intr-un semn mutabil de Aer (Gemeni) si o incheie intr-un semn fix de Pamant (Taur). Esti inclinat sa aduci gandurile si ideile active la nivelul realitati prezente.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri