Ce planete sunt RETROGRADE în luna septembrie 2023? Atenție, sunt ȘAPTE! Ce ne aduce bun HAOSUL din Univers

În lunile următoare, Venus, Mercur, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto vor efectua tranzite retrograde prin cer.

11 sept. 2023, 12:24
Ce planete sunt RETROGRADE în luna septembrie 2023? Atenție, sunt ȘAPTE! Ce ne aduce bun HAOSUL din Univers

Când ziceai că nu are cum să fie mai mult decât șase planete retrograde în aceeași lună, iată că Universul ne contrazice. Luna septembrie 2023 are ȘAPTE planete retrograde. Probabil că vei simți că lumea stă să facă implozie. Și, totuși, e pe departe de a fi așa, în ciuda haosului din Univers. Totul are un motiv.

În lunile următoare, Venus, Mercur, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto vor efectua tranzite înapoi prin cer. Retrogradele sunt, de obicei, asociate cu provocări care ne obligă să ne reconsiderăm sau să ne evaluăm convingerile, obiceiurile sau circumstanțele. Chiar dacă nu credem că suntem pregătiți să facem acest lucru. Deși retrogradele sunt descrise ca evenimente astrologice „puternice”, ele nu sunt rele.

„Re” în retrograd reprezintă reflecția, reevaluarea și reimaginarea. În general, este un moment bun pentru a aborda orice probleme nerezolvate din viața noastră, indiferent dacă sunt legate de sănătate, comunicare, relații, carieră, responsabilități sau putere personală, și să le folosim ca o perioadă de dezvoltare.

Fii atent la orice schimbări profunde sau perspective care provoacă gândirea în jurul datei de 4 septembrie 2023, în această scurtă perioadă de acțiune retrogradă intensă. Mercur, planeta comunicării, va face un aspect interesant cu Jupiter, planeta expansiunii, așa că alocă ceva timp pentru a ține un jurnal sau a face meditații. Ai putea fi surprins de ce înțelepciune cerească îți vine în cale!

Iată cum arată calendarul planetelor retrograde din luna septembrie 2023.

Venus retrograd: 23 iulie – 3 septembrie 2023
Acest retrograd este în plină desfășurare, după ce a început pe 23 iulie. În timp ce se încheie oficial pe 4 septembrie (cu o zi înainte ca Jupiter să treacă retrograd), perioada de umbră – datele pre- și post-date în care efectele pot fi încă văzute/simțite – durează până pe 7 octombrie, la aproape o lună după încheierea retrogradului.

Horoscop special: Descoperă magia retrogradării lui Jupiter în Taur. Ce aduce Marele Benefic semnelor zodiacale
Această Venus retrogradă are loc în Leu, semnul care ne guvernează vitalitatea și sinele. Cu toate acestea, deoarece Venus este planeta iubirii și frumuseții, s-ar putea să ai o întâlnire cu un fost.

Ce poți face în timpul retrogradului: Reconectează-te cu ceea ce te face fericit, gândește-te la modul în care îți poți exprima identitatea în mod creativ, ai grijă de tine și fii authentic.

Horoscopul norocului. Cele trei zodii care atrag banii ca un magnet până la finalul lunii septembrie

Ce să NU faci în timpul retrogradului: Nu te tunde din impuls sau nu face vreo o achiziție mare din impulsul momentului.

Semnele cele mai afectate: Taur, Balanță, Leu și Vărsător

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.