Horoscop special: Descoperă magia retrogradării lui Jupiter în Taur. Ce aduce Marele Benefic semnelor zodiacale

Jupiter este retrograd din 4 septembrie 2023. Află cum va afecta semnul tău zodiacal, pentru că este mult de știut.

11 sept. 2023, 06:00
Horoscop special: Descoperă magia retrogradării lui Jupiter în Taur. Ce aduce Marele Benefic semnelor zodiacale

Chiar dacă astrologia nu te pasionează, cu siguranță ai auzit despre retrogradarea lui Mercur (și panică pe care o provoacă în oamenii în rest raționali).

Cu toate acestea, deoarece retrogradarea lui Mercur primește atât de multă atenție, este posibil să nu știi că toate celelalte planete trec, de asemenea, prin retrogradare la un moment dat – iar fiecare are o semnificație unică.

Jupiter este retrograd din 4 septembrie 2023. Află cum va afecta semnul tău zodiacal, pentru că este mult de știut.

Ce înseamnă retrogradarea lui Jupiter pentru semnul tău zodiacal?
În general, vei fi foarte entuziasmat și încrezător în aproape toate aspectele vieții tale. Um… fantastic! Acum este momentul să aplici pentru acea slujbă pe care o amâni, să încerci acea rețetă complicată pe care ai pus-o la păstrare pentru „într-o zi” și să întrebi pe cineva pe care l-ai urmărit dacă vrea să iasă într-o întâlnire imediat.

Horoscopul norocului. Cele trei zodii care atrag banii ca un magnet până la finalul lunii septembrie
De asemenea, te vei opri pentru a lua în considerare imaginea de ansamblu. Ce vrei cu adevărat să realizezi și ce faci pentru a face asta să se întâmple? Cum devii cea mai bună versiune a ta?

Retrogradarea lui Jupiter va avea un efect asupra tuturor semnelor zodiacale într-un fel sau altul.

Iată cum va influența fiecare semn:
Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Începând din 16 mai, Jupiter se află în casa ta a doua a veniturilor, aducând mai multe oportunități de a-ți crește veniturile și concentrându-ți gândurile asupra cât de mult ești evaluat și asupra a ceea ce valorezi. Dar, pe măsură ce se retrage, este momentul să fii serios cu privire la obiectivele pe termen lung și proiectele de câștig financiar care merită atenția ta – și cum să le transformi în realitate.’

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Jupiter se află în semnul tău din 16 mai, amplificându-ți dorința de a-ți atinge obiectivele personale și de a-ți face un nume. Dar, pe măsură ce se mișcă înapoi, va trebui să iei un pas înapoi și să te gândești dacă ești pe drumul potrivit. Îți dedici cu adevărat toată energia proiectelor și relațiilor care ți se potrivesc? Este posibil să visezi mai mare, să acorzi prioritate experiențelor revelatoare și să îți dezvolți abilitățile într-un mod care îți va întări pasiunile și îți va permite să obții recompense din activitățile pe care le apreciezi cel mai mult? Timpul suplimentar petrecut în interior te poate ajuta să răspunzi la aceste întrebări.

Citește și Horoscop Urania 9-15 septembrie 2023. Luna Nouă în Fecioară ne ajută să ne facem ordine în viață. Planurile vor fi regândite

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Jupiter a extins visele tale pe măsură ce a avansat în casa a douăsprezecea a spiritualității începând din 16 mai. Preferi să-ți petreci timpul socializându-te, învățând, cercetând și făcând noi conexiuni, dar planeta abundenței te-a încurajat să încetinești, să acorzi prioritate odihnei și timpului de reîncărcare și să acorzi mai multă greutate imaginației și subconștientului tău. Acest lucru va fi chiar mai adevărat pe măsură ce retrogradează, iar tu poți descoperi că îngrijirea sinelui interior la fel de mult ca și viața ta socială îți aduce cu adevărat beneficii pentru starea ta generală de bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.