Ce planuri are chef Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit 52 de kilograme. Nimeni nu credea asta

Chef Catalin Scarlatescu a topit, in ultimele luni, nu mai putin de 52 de kilograme, iar transformarea sa este mai mult decat spectaculoasa.

02 oct. 2018, 13:31
Ce planuri are chef Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit 52 de kilograme. Nimeni nu credea asta

Dupa ce a dat jos kilogramele in plus, acum, el a dezvaluit ca isi doreste langa el o femeie care sa aiba o greutate egala cu kilogramele pe care el le-a dat jos, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi POVESTE DE VIAŢĂ. La 16 ani cântărea aproape 400 de kilograme, dar acum toate femeile întorc capul după el FOTO

„Trebuie sa gasesc pe cineva care sa aiba 52 de kilograme, cat am dat eu jos. Grasul asta urat si nasol il mancase pe Scarlatescu”, a spus aratand spre o poza veche cu el. . Uite acum cum sunt!”, a spus Catalin Scarlatescu. 

Cum a reusit sa slabeasca Scarlatescu? Ei bine, el a urmat o dieta stricta, dupa cum marturisea el: proaspte, spanac, stevie, castraveti, rosii, mere, grepfruit, prune, nuci si migdale neprajite si nesarate. Nu conteaza ordinea sau cantitatea, insa nu ai voie sa mananci nimic altceva. Legumele se pot face pe gratar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lamaie (fara ulei) si un strop de sare, iar fructele se consuma proaspete.

Este insa o dieta severa, eu nu recomand nimanui sa tina un astfel de regim fara sa consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesitati, asa ca nu e bine sa tinem diete de capul nostru”, a povestit chef Catalin Scarlatescu (45 de ani).