Ce planuri are Claudia Puican după despărțirea de Armin Nicoară: „Vreau să-mi vadă lumea adevărata valoare”

Ce planuri are Claudia Puican după despărțirea de Armin Nicoară. Lumea muzicală a fost zguduită după decizia luată de celebrul cuplu și anume că fiecare își vede de drumul său, din punct de vedere profesional. Chiar dacă făceau o echipă foarte bună împreună, artista vrea să își "arate adevărata valoare".

09 feb. 2024, 22:45
Ce planuri are Claudia Puican după despărțirea de Armin Nicoară: „Vreau să-mi vadă lumea adevărata valoare”
Ce planuri are Claudia Puican după despărțirea de Armin Nicoară

Ce planuri are Claudia Puican după despărțirea de Armin Nicoară. Cel puțin pentru o perioadă, blondina își dorește să demonstreze că este capabilă să aibă succes și fără soțul său, motiv pentru care deja a început să vină în fața fanilor săi cu surprize și colaborări neașteptate.

Citește și: Armin Nicoară dă cărțile pe față cu privire la mariajul cu Claudia Puican: „E tristă, am pus-o eu să zâmbească să dea bine”

Ce planuri are Claudia Puican după despărțirea de Armin Nicoară

Anul 2024 este anul meu și anul hiturilor! M-am hotărât să-l deschid într-un mod spectaculos, alături de o colaborare de excepție cu nimeni altul decât Florin Cercel! Împreună am creat o melodie de dragoste specială pentru ziua îndrăgostiților, care va fi lansată pe 13 februarie pe YouTube! 

Dar nu se oprește aici! Am pregătit numeroase proiecte cu artiști de top din România și dincolo de granițele ei. Mă implic atât în muzica populară din zona Olteniei și Banatului, cât și în muzica de petrecere (și manele), pentru că am binecuvântarea de a putea interpreta orice stil muzical.

Vreau să folosesc acest dar oferit de Dumnezeu pentru a aduce bucurie cât mai multor oameni! Abia aștept ca întreaga țară să descopere ce proiecte minunate le-am pregătit!”, a spus Claudia Puican, conform Fanatik.ro.

Artista îi este recunoscătoare soțului ei pentru toate momentele frumoase petrecute împreună pe scenă, care au scos-o în față și au propulsat-o în topuri, însă de acum este ferm convinsă că este momentul să înceapă să-și construiască propriul nume.

Voi mai scoate piese și cu Armin. Dar vreau să fiu remarcată și singură. Să nu mai gândească lumea ca suntem doar la comun. Nu vreau să fim luați împreună mereu și să nu îmi vadă adevărata mea valoare. Ce pot să fac eu, de fapt. Fac și cu el, dar și cu alții, separat.

Nu am pierdut că m-am asociat cu Armin. Din contră, doar de câștigat am avut. Dar vreau să fiu remarcată și singură sau cu alți artiști. Repet, o să facem și împreună piese, dar și separat! Așa cum face el cu alți artiști piese! Fac și eu singură cu alți artiști”, a mai spus Claudia Puican.