Deea Maxer refuză să spună adevărul! Motivul pentru care nu vrea să dea detalii despre divorț: „Nu o să dezvălui niciodată”

S-a scurs un an de la divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, iar publicul încă are o mulțime de semne de întrebare. Vedeta a explicat că sunt anumite aspecte pe care nu le va dezvălui niciodată cu privire la culisele divorțului.

17 apr. 2024, 19:07
Deea Maxer refuză să spună adevărul! Motivul pentru care nu vrea să dea detalii despre divorț: „Nu o să dezvălui niciodată”
Deea Maxer refuză să spună adevărul! Motivul pentru care nu vrea să dea detalii despre divorț: „Nu o să dezvălui niciodată”

Deea Maxer a ales să fie discretă în privința aspectelor legate de divorțul de Dinu. În timp ce fostul ei partener și-a expus anumite aspecte în fața publicului, Deea Maxer a preferat să păstreze tăcerea și își propune să facă acest lucru și în viitor, după cum a afirmat recent într-un podcast.

Citește și: Ce spune Lidia Buble despre credință. Motivul pentru care artista ajunge mai rar la biserică: „Trebuie să recunosc”

Această hotărâre nu a fost luată în grabă, Deea Maxer a decis să abordeze problema așa încă de când a decis să pună capăt legăturii cu fostul soț. Chiar dacă știe că admiratorii lor sunt curioși să afle detalii despre viața lor, având în vedere că au fost mereu sub lumina reflectoarelor, Deea susține că există anumite aspecte pe care nu le va dezvălui niciodată, iar acest lucru este extrem de important pentru beneficiul copiilor lor.

„În momentul în care eu am anunțat divorțul, mi-am pus întrebarea: vorbești tot sau taci? Nu ai cum să dai oamenilor informații cu lingurița, când ai avut o viață expusă timp de 18 ani, super expusă, trebuia să iau o decizie. Mi-am dat seama că sunt lucruri multe prea personale, ale noastre, de cuplu, încât oamenii nici nu vor înțelege, pentru că o lungă perioadă relația a fost expusă într-un fel încât atunci când dai oamenilor alte date, nu mai înțeleg, asta a ținut de noi. Tocmai de asta m-am abținut și o să fac asta în continuare. Este un lucru pe care nu o să-l dezvălui niciodată. A refuzat invitații multe din cauza asta.”, a declarat Deea Maxer, în cadru podcastului realizat de Jorge.

Astfel, unul dintre motivele pentru care Deea Maxer nu a dorit să dezvăluie toate informațiile și să fie perfect transparentă în fața publicului este pentru binele copiilor săi, explică ea. Vedeta a luat în considerare consecințele pe care aceste fapte le-ar putea avea asupra fiului său, care se apropie de vârsta adolescenței.

„Andreas e mare, colegii lui au acces la Tiktok, văd podcasturi bucățele, care sunt în online. În momentul în care copilul meu vine de la școală și îmi arată un video pe care colegii lui l-au văzut, eu vrea să fie expunere de bun-simț și lucruri care să nu-l afecteze, atunci rămân la hotărârea mea și tac, mai mult de atât nu are sens.”, a mai spus ea.

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită. Atac dur la adresa Cristinei Cioran: „Am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei”