Ce planuri de viitor are acum Kitty Cepraga, la doi ani de la divorț

Kitty Cepraga a vorbit recent despre planurile sale de viitor, după ce s-a separat de fostul ei soț, James Goodwin, de care a divorțat în 2021, după 10 ani de mariaj.

03 mart. 2023, 21:38
Ce planuri de viitor are acum Kitty Cepraga, la doi ani de la divorț

Kristina Cepraga a divorțat de soțul ei, actorul american James Goodwin în vârstă de 61 de ani, după un deceniu de mariaj. Cei doi au împreună o fetiță superbă, de 8 ani, Aurora-May, care o face foarte mândră pe frumoasa actriță.

Citiți și: Kitty Cepraga a divorţat după 15 ani de căsnicie: „Acestea au fost motivele”

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Kitty Cepraga a rămas în relații bune cu tatăl copilului său și a spus că este dispusă să își refacă viața.

„Suntem în relații foarte bune pentru că suntem amândoi îndrăgostiți de fetița asta minunată și el o iubește foarte mult, este foarte prezent în viața ei și atunci nu am cum să nu am o relație bună cu el. Ar fi absurd și aberant. Suntem oameni maturi și oameni educați așa că pentru mine cel mai important e ca fetița să nu fie neglijată și în contextul în care ea este prezentă în viața lui și el vrea să facă parte din viața ei, pentru mine e cea mai mare bucurie”, a mărturisit actrița.

Ce planuri de viitor are Kitty Cepraga

În vârstă de 43 de ani, actrița a spus că speră ca în viitor să își găsească un alt partener, însă momentan se concentrează pe copil și pe carieră.

„Normal, Nu m-am născut la mănăstire! Evident! La un moment dat îmi doresc acest lucru. Nu a fost o prioritate pentru că un divorț este un hop în viața cuiva dar încerc să las timpul să decidă pentru mine. Bănuiesc că la un moment dat o să apară și o persoană cu care pot să continui și pe drumul acesta personal! Sunt focusată pe copil, pe carieră, și partea asta personală am neglijat-o, oarecum a venit firesc, îți pui priorități în viață. Pentru mine nu a fost o prioritate, aceasta de a-mi reface viața!”, a dezvăluit Kitty Cepraga.

Actrița a jucat pentru prima dată într-o comedie românească, “Pup-o, mă 3”, alături de nume cunoscute, precum Văru Săndel și Alin Panc. Aceasta spune că își dorește să aibă apariții în producții de calitate, atât în Italia, cât și în România.

În prezent, Kitty Cepraga predă cursuri de actorie la o școală din Italia, acolo unde învață fiica ei.

Citiți și: Jurnalistul Teofil Cepraga, tatăl lui Kitty Cepraga, a murit fulgerător: „E vorba de o eroare medicală”