Jurnalistul Teofil Cepraga, tatăl lui Kitty Cepraga, a murit fulgerător: „E vorba de o eroare medicală”

Jurnalistul Teofil Octavian Cepraga s-a stins din viața la vârsta de 76 de ani. Anunțul cel trist a fost făcut chiar de fiica acestuia, Cristina Cepraga.

01 feb. 2022, 08:21
Jurnalistul Teofil Cepraga, tatăl lui Kitty Cepraga, a murit fulgerător: „E vorba de o eroare medicală”

A murit jurnalistul Teofil Octavian Cepraga. Fiica acestuia, Cristina Cepraga, a fost cea care a făcut anunțul cel trist, în urmă cu puțin timp. Cu ochii în lacrimi, Kitty a spus că nu îi vine nici la momentul actual să creadă.

În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a spus că nu încă nu se cunoaște motivul din cauza căruia părintele ei s-a stins din viață. Cu ochii în lacrimi, Cristina Cepraga abia și-a putut găsi cuvintele.

A murit Smaranda Drăghici-Pâslaru la doar 35 de ani! Era una dintre cele mai apreciate soprane

„Da, este adevărat, tata a murit! Suntem în șoc, efectiv. Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală. Nu pot să spun mai multe acum, trebuie să mă sfătuiesc și cu familia. Dar la ce se întâmplă în spitale de la noi…”, a spus, pentru FANATIK, Kitty Cepraga.

Cine a fost Teofil Cepraga
Teofil Cepraga se năștea la Brașov, în data de 12 martie 1946. Cursurile gimnaziale și liceul le urmează în Sighișoara, iar după absolvirea Liceului teoretic, în 1963, este admis la Academia de Studii Economice, Facultatea de Comerț-București.

În timpul studenției, activează ca ghid ONT (în perioada vacanțelor). După absolvirea facultății, este reparizat ca economist la U.J.C.C. Brasov, unde activează aproape un an. La scurt timp, în urma unui concurs, este angajat la ziarul Romania Libera unde publică articole și reportaje.

O bloggeriţă de 15 ani a murit în timp ce filma un videoclip pentru TikTok. Pistolul cu care voia să facă o demostraţie i s-a descărcat accidental în stomac

În 1970, Teofil Octavian Cepraga a început să lucreze la Radioteleviziunea Română, unde parcurge toate etapele pentru desavârșirea funcției de realizator și producător de emisiuni- reporter, redactor, redactor de rubrică, dar și prezentator la Radio matinal sau al Emisiunii De la 1 la 3.

Urmează o lungă perioadă în care a activat în lumea televiziunii, iar în 2007 devine realizator la emisiunea divertisment O dată în viață.