Ce planuri mărețe are Laura Cosoi după ce va naște al patrulea copil. Actrița nu renunță la carieră nici în perioada postnatală

Laura Cosoi urmează să aducă pe lume, în doar câteva luni, al patrulea copil al său și al soțului ei, Cosmin. Actrița se simte o femeie împlinită, dar nu se dezice nici de viața profesională.

23 feb. 2024, 09:24
Ce planuri mărețe are Laura Cosoi după ce va naște al patrulea copil. Actrița nu renunță la carieră nici în perioada postnatală
Ce planuri mărețe are Laura Cosoi după ce va naște al patrulea copil. Actrița nu renunță la carieră nici în perioada postanatală

Laura Cosoi își va ține în brațe cel de-al patrulea copil peste doar câteva luni. Chiar dacă rolul de mamă este foarte solicitant, mai ales pentru trei copii, actrița nu se dezice de la obiectivele sale profesionale. Vedeta nu își neglijează proiectele în televiziune, ba chiar a reușit, pe perioada creșterii fetițelor sale, să se concentreze și la muncă.

Citește și: Răzvan Fodor, declarații inedite despre Laura Cosoi: „Uite-o ce frumoasă e, așa vreau să văd femeile”. Ce părere are Irina Fodor despre remarcile partenerului

Ce planuri mărețe are Laura Cosoi după ce va naște al patrulea copil

Laura Cosoi susține că, odată cu nașterea celui de-al patrulea copil, și cariera ei va continua, și chiar cu proiecte noi și interesante. Vedeta face față cu brio îndatoririlor de mamă și de profesionistă și nu se teme de activități diverse chiar și până în luna a noau de sarcină, dar nici după naștere. Actrița are planuri mari și este dispusă să muncească imediat după ce va aduce pe lume bebelușul.

„Reîncep filmările, începe un scurtmetraj. La Rita mai puțin pentru că am născut în iunie și era perioada de vacanță. Spectacolele au început în octombrie, am avut patru luni să stau cu copilul. La ea am lucrat cel mai puțin în primul an de post-natal. Am avut doar campaniile și am stat cu Rita. La Vera a fost pandemia și s-au închis teatrele. La Lara am lucrat cel mai mult, am filmat până în luna a noua”, a spus Laura Cosoi.

Actrița a știut că în viața ei va mai apărea un copil cu doi ani în urmă înainte să rămână din nou însărcinată. La o noapte distanță după ce Lara a venit pe lume, actrița și-a visat cel de-al patrulea bebeluș, aflându-i, tot în vis, și numele pe care îl va purta. Întâmplarea emoționantă a făcut-o pe Laura Cosoi să creadă cu tărie faptul că nu poate fi decât un dar de la Dumnezeu venirea pe lume a celui de-al patrulea său copil.

„L-am visat, mi-a spus numele. Știam din ziua în care a născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus. Așa încât nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu. Merg împreună cu fetițele la biserică. Mergeam cu părinții la Iași, la biserica romano-catolică, unde părinții mei s-au căsătorit, acolo am fost și eu botezată. Cosmin m-a cerut în căsătorie acolo. E un obicei al nostru, mi se pare că acolo ne conectăm toți. Există și un mic concert în cadrul slujbei. Copiii au învățat cum să se comporte. Noi în fiecare seară ne rugăm”, a mai spus Laura Cosoi, potrivit wowbiz.

Citește și: Laura Cosoi revine în televiziune! Unde o vor putea urmări telespectatorii