Răzvan Fodor, declarații inedite despre Laura Cosoi: „Uite-o ce frumoasă e, așa vreau să văd femeile”. Ce părere are Irina Fodor despre remarcile partenerului

Ochiul uman este făcut să observe tot ce este în jur, iar Răzvan Fodor profită de acest lucru. Vedeta nu se ferește să se uite după femei frumoase, ba chiar recunoaște că îi place să privească ceea ce și lui Dumnezeu îi place, iar partea cea mai bună este că soția lui, Irina Fodor, nu are nimic împotrivă.

20 oct. 2023, 10:55
Răzvan Fodor, declarații inedite despre Laura Cosoi: „Uite-o ce frumoasă e, așa vreau să văd femeile”. Ce părere are Irina Fodor despre remarcile partenerului
Răzvan Fodor, declarații inedite despre Laura Cosoi: „Uite-o ce frumoasă e, așa vreau să văd femeile”. Ce părere are Irina Fodor despre remarcile partenerului

Răzvan Fodor a dezvăluit public ce crede despre Laura Cosoi, cu precizarea că soția lui nu are nicio problemă să facă complimente altor femei. Vedeta recunoaște să se uită după alte femei, dar doar pentru că admiră ceea ce este frumos. La rândul său, nu ar avea nicio problemă ca alți bărbați să îi admire partenera, mai ales că știe cât de atrăgătoare este.

Citește și: Răzvan Fodor a făcut anunțul după 13 ani de căsnicie cu Irina Fodor: „Uneori simt că mă lupt cu morile de vânt”

Răzvan Fodor este un cuceritor, iar soția sa nu are nicio problemă cu asta

Ca unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de la noi din țară, Răzvan Fodor a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani și mai ales fane, încă de când a pășit pentru prima oară în lumina reflectoarelor. Pe lângă carismă, el este și foarte sincer, iar un astfel de moment a avut și recent, când a dezvăluit ce părere are despre una dintre cele mai frumoase femei din România, colega sa de breaslă, Laura Cosoi. Nu doar că a spus că este foarte frumoasă, dar a și adăugat că pe soția lui, Irina Fodor, nu o deranjează când admiră alte femei, neexistând gelozii în relația lor.

„N-avem probleme de genul ăsta. Eu vin dintr-un secol în care bărbații, când vine vorba de femei, își băteau capul cu altceva. N-aveam voie să fim geloși, să ne batem capul cu treaba asta, să ne înfoiem, «tu mi-ai luat gagica, eu ți-am luat gagica». Și treaba asta ne-a construit într-un fel în care acum, un secol mai târziu, să pot să cred, cu siguranță, că eu pot să fiu în secunda asta soțul unei singure femei. Pentru că eu am căutat-o pe nevastă-mea foarte mult.

Iar treaba asta, atâta timp cât ea o vede în casă și vede ce soț are… Eu mă uit! Uite-o pe Laura Cosoi, eu vreau să văd femei frumoase. Eu mă uit după femei frumoase. Uite-o pe Laura ce frumoasă e. Îl știu pe bărba-su, o știu de mică. Și atunci, orice femeie ar veni «mamă, ce aș face cu Fodor», nevastă-mea așa s-a construit și ea în jurul meu. O doare în fund. Cum și eu, n-am niciun fel de problemă dacă cineva stă și se holbează la fundul lu’ nevastă-mea!”,  a dezvăluit Răzvan Fodor, potrivit Cancan.ro.

13 ani au trecut de când Irina și Răzvan Fodor au devenit soț și soție, iar de atunci, cei doi au devenit din ce în ce mai uniți, iubindu-se mai mult pe zi ce trece, fapt ce se poate observa cu ochiul liber, mai ales din declarațiile publice pe care și le fac unul altuia. Recent, prezentatoarea TV a făcut o serie de declarații despre relația cu soțul său, dezvăluind că niciunul dintre ei nu-și poate închipui viitorul unul fără celălalt.

„În primul rând, ne-am propus să îmbătrânim împreună, iar nouă ne cam place să ne ținem de planuri. În al doilea rând, cred că pur și simplu nici unul dintre noi nu își imaginează că am putea pica într-o discuție aprinsă și am rămâne certați, și nici nu își dorește asta, așa că, pe rând, cedează când unul, când celălalt, până ne împăcam. În al treilea rând, și pentru că, acolo unde e iubire, se găsesc și soluții”, a mărturisit Irina Fodor.

Citește și: Povestea tragică a lui Răzvan Fodor care a rămas fără tată: „De Crăciun eram pe străzi.Nu aveam de ce să mă bucur.”