Ce poartă Cristina Bâtlan în geantă. Jurata de la Imperiul Leilor a dezvăluit totul: „Voi puteți crede așa ceva?”

Ce poartă Cristina Bâtlan în geantă. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei de afaceri de la noi din țară, iar de ceva vreme, apare și la TV, face parte din juriul de la Imperiul Leilor. De-a lungul timpului, a reușit să câștige simpatia și aprecierea celor din jur datorită felului său de a fi și a determinării de care a dat dovadă.

21 mart. 2024, 19:02
Ce poartă Cristina Bâtlan în geantă. Jurata de la Imperiul Leilor a dezvăluit totul: „Voi puteți crede așa ceva?”
Ce poartă Cristina Bâtlan în geantă

Ce poartă Cristina Bâtlan în geantă. Mare le-a fost uimirea urmăritorilor săi atunci când au observat că femeia de afaceri, în ciuda afacerii profitabile pe care o are cu genți, pantofi și portofele, își ține actele și documentele direct în geantă, fără a avea la dispoziție un portofel.

Citește și: Cum arată casa fondatoarei Musette. Cristina Bâtlan și-a amenajat locuința în stil japonez: „Tatami te izolează de pământ”

Ce poartă Cristina Bâtlan în geantă

Cristina Bâtlan, la rândul său, s-a amuzat pe această situație, apelând la o vorbă clasică de la noi din România. „Cât încape bag în geantă, să știți. Telefonul, un ruj, ochelari, fără toc. Și dacă îl port.

Pun ochelarii lângă. Și fiindcă astăzi am filmat, pensulă și pudră. Multe carduri, cărți de vizită și toate documentele, fără portofel. Voi puteți crede așa ceva? Deci eu nu am portofel. Cizmarul nu are, croitorul nu are haine și așa mai departe, știți voi cum e vorba aia”, a dezvăluit Cristina Bâtlan pe pagina sa de TikTok.

@cristina.batlan Tu ce ai în geantă ? 🤍#womenownedbusiness #entrepreneur #relatable #womenoftiktok #investment #business #information #cristinabatlan ♬ original sound – Cristina Batlan

Din ce și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani

Femeia de afaceri s-a angajat ca vânzător de ziare, începând astfel prima ei aventură în lumea businessului. „Mi-a plăcut să fiu activă și să mă implic. Cel mai tare am urât să dau socoteală pentru banii pe care îi primeam de buzunar, așa că îmi plăcea să primesc bani de buzunar, dar nu îmi plăcea să fiu întrebată: „ce ai făcut cu banii?”.

Și atunci, ca să evit acest subiect, îmi propuneam să și câștig bani. Așa că primul meu job a fost să vând ziare. Și am vândut ziare o zi și a fost foarte tare și acea zi pot să o iau cu mine și să o transport în toată experiența mea de astăzi”, a declarat Cristina Bâtlan.