Ce poreclă a primit Carmen Iohannis după gafa vestimentară de la Madrid. Internauţii s-au amuzat copios

Ce poreclă a primit Carmen Iohannis după gafa vestimentară de la Madrid. Soţia preşedintelui României a fost dur criticată pentru ţinuta sa, pe care a purtat-o la dineul de gală găzduit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia cu prilejul Summitului NATO.

30 iun. 2022, 13:50
Ce poreclă a primit Carmen Iohannis după gafa vestimentară de la Madrid. Internauţii s-au amuzat copios
Ce poreclă a primit Carmen Iohannis

Ce poreclă a primit Carmen Iohannis. Profesoara a preferat o rochie simplă de culoare roz, peste genunchi, cu mâneci bufante, confecționate dintr-un tulle alb brodat.

Dincolo de culoarea și modelul rochiei, Carmen Iohannis a apărut cu o pereche de sandale, gest complet inadecvat, potrivit bunelor maniere, la seratele regale nu se cade ca femeile să aibă degetele la vedere.

Citeşte şi: Victor Ciutacu şterge pe jos cu Carmen Iohannis după Summitul de la Madrid: „Dacă nu eşti de pe şanţ, nu îţi afişezi cârnaţii prin sandale când o arzi la ţinută de gală”

Ce poreclă a primit Carmen Iohannis

Întreaga ţinută i-a adus o serie de critici pe rețelele sociale, acolo unde internauții nu au ţinut cont de nimic şi au sancționat apariția Primei Doamne a României.

De ce s-a îmbrăcat ca Pantera Roz?/ Rochia ar fi bună pentru o tânară frumoasă, dar în nici un caz nu se potriveste pentru o femeie ofilită care nu este ieșită în lumea buna/ Chiar nu înțeleg de ce soțul doamnei nu a venit in pantaloni scurți tricou si adidasi albi. Se potriveau la fix.

Recuperează ea acu’ ce nu au învățat-o părinții ei, când era copil?!/ Pantera Roz cand era nasica, exact asa arată/ A crezut că merge la un concurs de flamenco/ Un spirit tânăr și nonconformist, pe care nu îl înțelegem noi/ Roz e pe optimism, veselie, lumină… Transmite un mesaj subliminal„, sunt doar câteva dintre comentariile dure primite pe reţelele de socializare.

Liderii celor 30 de state membre ale NATO s-au reunit pentru summitul istoric de la Madrid. La 25 ani de la precedentul summit din capitala Spaniei, Alianța Nord-Atlantică şi-a adoptat următorul Concept Strategic. Un document care va avea o greutate net superioară și care, evident, va aduce măsuri suplimentare pentru descurajarea Rusiei și va defini prioritățile pentru următorul deceniu.