Victor Ciutacu şterge pe jos cu Carmen Iohannis după Summitul de la Madrid: „Dacă nu eşti de pe şanţ, nu îţi afişezi cârnaţii prin sandale când o arzi la ţinută de gală”

Victor Ciutacu a criticat dur ţinuta Primei Doamne a României la dineul din prima zi a Summitului de la Madrid. Jurnalistul România TV a atras atenţia asupra faptului că eticheta nu permite purtarea sandalelor la un astfel de eveniment, ţinuta, per ansamblu, fiind lipsită de sobrietate.

29 iun. 2022, 17:10

Carmen și Klaus Iohannis au fost întâmpinați, marți seara, în prima zi a Summitului, de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia la Palatul Regal din Madrid. Prima Doamnă a României a ales o rochie de lungime medie de culoare roz, cu mâneci foarte scurte și brodate, la care a asortat o pereche de sandale crem și un clutch în aceeași nuanță, în timp ce majoritatea participanților au ales o ținută mai sobră.

Regina Spaniei, Letizia, a îmbrăcat o rochie lungă, neagră, la care a asortat o pereche de pantofi negri cu toc subțire. Brigitte Macron a optat pentru o rochie turcoaz, pantofi negri și o geantă mică neagră. Jill Biden a ales un costum alb și o pereche de sandale cu cristale.

Citeste si Victor Ciutacu, despre sportivul român al momentului: „Delfinul David Popovici și-a uitat țoalele alea bune la garderobă”

Carmen Iohannis a ales să iasă, însă, din rând şi a adoptat o ţinută lipsită de sobrietate, lucru pentru care jurnalistul Victor Ciutacu a taxat-o. În postarea sa, Ciutacu nu a ezitat să-l taxeze şi pe campionul la înot David Popovici, care a mers la întâlnirea cu premierul Ciucă de la Palatul Victoria în… „budigăi”

„Femeia asta nu poate si pace sa priceapa ca, daca nu esti de pe sant, nu iti afisezi carnatii prin sandale cand o arzi la tinuta de gala. Da’ as fi curios sa-l cunosc pe creatorul care i-a pus aripioarele alea de Russell Crowe in Gladiatorul. Sa ne mai miram ca poporul suveran aplauda prezenta lui David Popovici in budigai la Palatul Victoria?”, a scris Ciutacu pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victor Ciutacu (@victorciutacu)

Referitor la David Popovici, Ciutacu a adăugat, într-un comentariu la postare, că, dacă nu i-ar fi plăcut de premierul Ciucă, mai corect ar fi fost să nu se ducă la întâlnirea cu el.

Unul ca Ciuca e prim-ministru. daca nu-ti place de el, nu te duci. si refuzi si muntele de bani. nu te imbraci ca la strand la Palatul Victoria. asta in caz ca ai sapte ani de-acasa„, a comentat Victor Ciutacu.

Citeste si Carmen Iohannis, mesaj pentru Pavel Mihăilescu, elevul din Sibiu cu 10 la BAC: „Felicitări din partea D-nei Diriginte!”